Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Spopadanje s prvimi znaki staranja

Staranje je del življenja in se mu ne moremo izogniti, lahko pa ga vsaj nekoliko upočasnimo. Če govorimo o staranju kože oziroma gubicah, obstajajo načini, kako se pomladiti. Starajo pa se tudi naši možgani in telo. To se lahko kaže v obliki bolezni, kot so na primer različne vrste demence, povečana prostata, itd. O vsem tem, pa tudi o tem, kdaj je čas za oskrbo starostnika na domu, pišemo v tokratni temi meseca.

Vse, kar ste želeli vedeti o pomlajevanju s krvno plazmo

V boju proti znakom staranja in uvelosti kože nam lahko pomagajo kemična sredstva ali celo lastna kri. Pomlajevanje s krvno plazmo, oziroma metoda PRP, je edinstvena metoda, ki aktivira mehanizme regeneracije v organizmu. To gre za najbolj varno, naravno in učinkovito metodo pomlajevanja.

Preveri zdaj
Vse, kar ste želeli vedeti o pomlajevanju s krvno plazmo
Poiščite pomoč strokovnjaka!

Poiščite pomoč strokovnjaka!

Ne glede na to, ali vam sive lase povzročajo gubice ali se borite s katero izmed zdravstvenih težav, ki so posledica staranja, obstaja rešitev. Svoje težave zaupajte izkušenemu strokovnjaku. Z zavarovanjem 'Zdravstvena polica' si zagotovite obisk specialista, ko ga potrebujete, z možnostjo specialistične obravnave že v nekaj dneh.

Poglej zavarovanje