Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Mesec za anti-age

Staranje je normalen pojav za vsako živo bitje, a zdi se, da ljudje svoje gube, pešanje mišic in druge starostne spremembe težko sprejmemo. Pripravljeni smo kupiti marsikaj, kar bi nam lahko pomagalo ohraniti mladosten videz, pri tem pa mnogokrat pozabimo, kakšen vpliv na staranje ima naš življenjski slog. Prehrana, telovadba in čustvovanje so lahko pomembni zaviralci staranja. Preverite, kaj so o vsem tem povedali strokovnjaki, s katerimi smo se pogovarjali.

Vaje za ohranjanje mladosti in vitalnosti

Težave s hrbtenico nikoli nimajo le enega izvora, ampak so večplastne, zato se je tudi njihovega odpravljanja smiselno lotiti celostno. Če se posvečamo le delu, ki nas boli, to običajno ne prinese rezultatov. Špela Jakša je za vas pripravila tri vaje za preprečevanje težav s hrbtom, ki jih lahko izvajate vsakodnevno.

Preveri zdaj
Vaje za ohranjanje mladosti in vitalnosti
Poskrbite za svoje zdravje

Poskrbite za svoje zdravje

Bolj v mladosti skrbimo za svoje zdravje in ohranjamo zdrav življenjski slog, bolj vitalni bomo v zrelih letih. Ker pa lahko kadarkoli pride do poškodb je pomembno, da si omogočimo čim hitrejšo pot do zdravja. Z zavarovanjem Zdravstvena polica, lahko specialista v primeru nezgode ali bolezni obiščete le v nekaj dneh.

Poglej zavarovanje