Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Duševno zdravje

Duševno zdravje je po definiciji Svetovne zdravstvene organizacije »stanje dobrega počutja, ki omogoča posamezniku, da se spoprijema s stresom v vsakdanjem življenju, se zaveda svojih sposobnosti, se uči, dela in prispeva svoji skupnosti.« V člankih boste izvedeli več o duševnih motnjah, stresu, se naučili, kako umiriti živčni sistem ter s pomočjo vaj izboljšati počutje.

Umiritev prenapetega telesa

Živčni sistem regulira napetost tkiva v telesu. Špela Jakša v tem prispevku prikaže tri vaje in poda nekaj nasvetov za regulacijo živčnega sistema in umirjanje sistemske napetosti. Če imate težave, kot so vozli v mišicah, napeto tkivo, premalo gibljivosti, togost in druge tegobe, ki jih povzroča živčni sistem, je ta prispevek za vas.

Preverite zdaj
Umiritev prenapetega telesa
Del skrbi zase so tudi redni zdravniški pregledi

Del skrbi zase so tudi redni zdravniški pregledi

Ali dovolj skrbite zase in svoje zdravje? Poleg zdravega življenjskega sloga so ključnega pomena tudi redni sistematski pregledi. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, pa nikar ne odlašajte z obiskom zdravnika. Z zavarovanjem Zdravstvena polica boste deležni hitre obravnave pri specialistu, ko ga boste potrebovali.

Poglej zavarovanje