V soboto, 18. 5., bomo med 7. in predvidoma 8. uro izvajali nujna vzdrževalna dela na omrežju. V tem času bo občasno prekinjeno ali moteno delovanje spletne strani. 18. 5., med 7. in 8. uro, bo občasno prekinjeno ali moteno delovanje spletne strani.

Skupina Varuh zdravja, Vzajemna

Skupina Varuh Zdravja 1

Dentalni center Varuh zdravja

Dentalni Center Varuh Zdravja 2

Dentalni center Varuh zdravja je sodobno opremljen zobozdravstveni center specializiran za celostno oskrbo ustnega zdravja, ki ima v naboru svojih storitev tudi estetsko in implantološko zobozdravstvo ter ortodontsko zdravljenje. S svojim strokovnim timom izkušenih zobozdravnikov in zobnih higienikov ponuja vrhunske storitve na področju zobozdravstva. Moderno opremljeni prostori in napredna tehnologija, omogočata hitro in natančno diagnozo, učinkovito zdravljenje in navsezadnje čudovit nasmeh.

Naslov:

Mala ulica 3
1000 Ljubljana

Telefonska številka:

+386 (0)51 494 919

Elektronski naslov:

info@dentalni.center

Spletna stran:

dentalni.center


Barsos – MC

Barsos Mc 1

Z dolgoletno tradicijo od leta 1993 je Medicinski center Barsos vodilna zasebna klinika v Ljubljani. Zaradi današnjega hitrega življenjskega sloga sta v ospredju odzivnost in učinkovitost – z jasnim ciljem postavljanja točne in hitre diagnoze. Več kot 30 vrhunskih zdravnikov ter sodobno opremljene ordinacije omogočajo zdravljenje s poudarkom na individualni obravnavi pacienta. Strokovno, prijazno in diskretno ter v najkrajšem možnem času.

Naslov:

Gregorčičeva ulica 11
1000 Ljubljana

Telefonska številka:

+386 (0)1 242 07 00

Elektronski naslov:

info@barsos.si

Spletna stran:

barsos.si


Aristotel zdravstveni center

Aristotel Predstavitev 1

Aristotel je zdravstveni center, ki zagotavlja kakovostne in strokovne zdravstvene storitve s pomočjo uveljavljanja sodobnih zdravstvenih pristopov in tehnologij z namenom izboljšanja kakovosti življenja posameznika. Njihova prednost je individualna obravnava v okviru širokega nabora storitev, ki uporabniku zagotavljajo fleksibilno in hitro dostopnost od družinskega zdravnika, do specialista medicine dela, prometa in športa, do specialistov posameznih strok ter do biomedicinskega laboratorija.

Naslov:

Kolodvorska ulica 7a
8270 Krško

Gubčeva ulica 22
8000 Novo mesto

Telefonska številka:

+386 (0)7 49 03 000 (Krško)

+386 (0)7 33 82 002 (Novo mesto)

Elektronski naslov:

info@aristotel.si (Krško)

infonm@aristotel.si (Novo mesto)

Spletna stran:

aristotel.si


Center Celostne Oskrbe

Cco Eno Zivljenje Ena Odlocitev Izberite Najboljse

Center celostne oskrbe je multidisciplinarna organizacija, ki vam v okviru celostne oskrbe predstavlja najboljšo naložbo v zdravo in kvalitetno življenje. Z izvajanjem zdravstvene nege in oskrbe na domu, fizioterapije, delovne terapije in medicinske pedikure pomagajo uporabnikom premagovati izzive pri intenzivni rehabilitaciji, nepogrešljivi pa so tudi pri izzivih staranja, saj uporabnikom omogočajo, da uživajo v udobju svojega doma.

Naslov:

Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana

Telefonska številka:

+386 (0)40 861 017

Elektronski naslov:

info@cco.si

Spletna stran:

cco.si