Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Program Varuh zdravja

Edinstven program aktivnega varovanja zdravja, s katerim vaše zdravje ne le zavarujemo, temveč vam pomagamo zanj tudi skrbeti in ga ohranjati. Z vključitvijo v program boste pridobili kartico in uživali v ugodnostih programa aktivnega varovanja zdravja.

varuh zdravja

Ugodnosti

za vse zavarovance Vzajemne, ki se vključijo v program zvestobe

Ključne prednosti

  • info Pomoč pri iskanju specialistov in druge zdravstvene informacije
  • percent Popusti na razvajanje, opreme za šport in aktivne počitnice
  • present Darila za zveste stranke
  • doctor Brezplačne preventivne zdravstvene storitve
  • plus In še veliko več

Paket dobrodošlice

present

Majica

money

10 % popusta v Dentalnem centru Varuh zdravja

10 % popusta na samoplačniške zobozdravstvene storitve v Dentalnem centru Varuh zdravja v Ljubljani.

percent

10 % popusta

na Celoletno zavarovanje za tujino Multitrip**

+

Paket dobrodošlice za mlade od 18 do vključno 30 let

  • Dobroimetje v vrednosti 40 EUR za nova zavarovanja (z letno premijo brez davka v višini najmanj 55 EUR; bon ne velja za Zavarovanje za tujino). Unovčljivo pod določenimi pogoji*.

Paket dobrodošlice za osebe v starosti od 31 let dalje

  • Dobroimetje v vrednosti 20 EUR za nova zavarovanja (z letno premijo brez davka v višini najmanj 55 EUR; bon ne velja za Zavarovanje za tujino). Unovčljivo pod določenimi pogoji*.


* Dobroimetje lahko član programa zvestobe Varuh zdravja unovči za sklenitev naslednjih dolgoročnih zavarovanj iz ponudbe Vzajemne in sicer, Zdravstvene police iz redne ponudbe (za sklenitev akcijske zavarovanja ZP Mladi, ZPS21_P dobroimetja ni možno unovčiti), Zavarovanje za težje bolezni, Nezgodno zavarovanje, Zavarovanje za primer raka, Nezgodno zavarovanje za starejše, Zavarovanje Specialisti Senior in dolgoročnega Nezgodnega zavarovanja za otroke z avtomatično obnovo. Dobroimetja ni možno unovčiti ob sklenitvi Zavarovanja za tujino, Pomoči na domu, Dental in pri sklepanju zavarovanj s trajanjem do oziroma eno leto. Dobroimetje iz naslova vključitve v Varuh zdravja ali iz naslova nagrade za zvestobo lahko zavarovanec za enako zavarovanje unovči samo enkrat.


** 10-odstotni popust na sklenitev zavarovanja Multitrip prejmete ob vključitvi v program zvestobe Varuh zdravja. Do 10 odstotkov popusta so upravičeni člani programa zvestobe Varuh zdravja tudi v primeru podaljšanja zavarovanja Multitrip.


Ugodnosti za člane

Brezplačne preventivne zdravstvene storitve

Preverite, katere preventivne zdravstvene storitve so vam na voljo brezplačno.

Zdravstvene informacije

Zdravstvene informacije, informacije o izvajalcih zdravstvenih storitev in o načinih naročanja, pravici do zdravljenja v tujini ...

Številne raznovrstne ugodnosti

Ugodnosti pri nakupih opreme za šport, prijavninah na dogodke ipd.

Aktiven oddih in ugodne počitnice

Bogat izbor turističnih aranžmajev za zdrav oddih s posebnim poudarkom na dodatni ponudbi.


Nagrajevanje zvestobe

Ste v program zvestobe vključeni najmanj 11 mesecev? Potem tudi vas čaka nagrada za zvestobo. Ob vključitvi v program ste po pošti prejeli svojo kartico Varuh zdravja, s katero od takrat lahko koristite številne ugodnosti. Z vašo kartico lahko tudi kadar koli preverite, če je še veljavna, koliko časa ste že in v kateri program ste vključeni (Osnovni, Aktivni, Varni, Mladi…).

Ob sklenitvi zavarovanja pri Vzajemni prejmete točke, s katerimi lahko napredujete v programih in si posledično zagotovitve privlačnejše nagrade.

Izračun točk je preprost. Pri vključitvi v posamezen program je upoštevan izračun točk kjer 1,00 EUR predstavlja 1 točko. Točke se beležijo na letnem nivoju.


Točke oziroma nagrado za zvestobo lahko unovčite skladno s Splošni pogoji programa aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja. Za pridobitev nagrade kontaktirajte svojega svetovalca na Vzajemni ali pokličite na 080 20 60. Člani programa zvestobe lahko pri partnerju koristijo nagrado v obdobju in po pogojih označenem v izbrani ponudbi. Ugodnosti ni mogoče zamenjati za gotovino.

Preveri status svoje kartice

Splošni pogoji programa aktivnega varovanja zdravja varuh zdravja

Vključite se v program zvestobe

Vzajemna Kartica

Do privlačnih ugodnosti programa zvestobe ste upravičeni vsi, ki imate pri Vzajemni sklenjeno vsaj eno zavarovanje s trajanjem 12 mesecev ali več. Za uveljavljanje ugodnosti potrebujete svojo kartico Varuh zdravja. Je še nimate?

Pridobite kartico Varuh zdravja in uživajte v ugodnostih programa aktivnega varovanja zdravja.

Vključite se

Splošne pogoje programa aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja najdete tukaj.

NE SPREGLEJTE!

Člani programa zvestobe Varuh zdravja ste ob vključitvi upravičeni do 10 % popusta na sklenitev Zavarovanja za tujino Multitrip, prav tako člani popust ohranite tudi v primeru podaljšanja zavarovanja.