Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Program Varuh zdravja

Edinstven program aktivnega varovanja zdravja, s katerim vaše zdravje ne le zavarujemo, temveč vam pomagamo zanj tudi skrbeti in ga ohranjati. Z vključitvijo v program boste pridobili kartico in uživali v ugodnostih programa aktivnega varovanja zdravja.

varuh zdravja

Ugodnosti

za vse zavarovance Vzajemne, ki se vključijo v program zvestobe

Ključne prednosti

  • info Pomoč pri iskanju specialistov in druge zdravstvene informacije
  • percent Popusti na razvajanje, opreme za šport in aktivne počitnice
  • present Darila za zveste stranke
  • doctor Brezplačne preventivne zdravstvene storitve
  • plus In še veliko več

Paket dobrodošlice

present

Majica

money

10 % popusta v Dentalnem centru Varuh zdravja

10 % popusta na samoplačniške zobozdravstvene storitve v Dentalnem centru Varuh zdravja v Ljubljani.

percent

10 % popusta

na Celoletno zavarovanje za tujino Multitrip**

+

Paket dobrodošlice za mlade od 18 do vključno 30 let

  • Dobroimetje v vrednosti 40 EUR za nova zavarovanja (z letno premijo brez davka v višini najmanj 55 EUR; bon ne velja za Zavarovanje za tujino). Unovčljivo pod določenimi pogoji*.

Paket dobrodošlice za osebe v starosti od 31 let dalje

  • Dobroimetje v vrednosti 20 EUR za nova zavarovanja (z letno premijo brez davka v višini najmanj 55 EUR; bon ne velja za Zavarovanje za tujino). Unovčljivo pod določenimi pogoji*.


* Dobroimetje lahko član programa zvestobe Varuh zdravja unovči za sklenitev naslednjih dolgoročnih zavarovanj iz ponudbe Vzajemne in sicer, Zdravstvene police iz redne ponudbe (za sklenitev akcijske zavarovanja ZP Mladi, ZPS21_P dobroimetja ni možno unovčiti), Zavarovanje za težje bolezni, Nezgodno zavarovanje, Zavarovanje za primer raka, Nezgodno zavarovanje za starejše in Zavarovanje Specialisti Senior. Dobroimetja ni možno unovčiti ob sklenitvi Zavarovanja za tujino, Pomoči na domu, Dental in pri sklepanju zavarovanj s trajanjem do oziroma eno leto. Dobroimetje iz naslova vključitve v Varuh zdravja ali iz naslova nagrade za zvestobo lahko zavarovanec za enako zavarovanje unovči samo enkrat.


** 10-odstotni popust na sklenitev zavarovanja Multitrip prejmete ob vključitvi v program zvestobe Varuh zdravja. Do 10 odstotkov popusta so upravičeni člani programa zvestobe Varuh zdravja tudi v primeru podaljšanja zavarovanja Multitrip.


Ugodnosti za člane

Brezplačne preventivne zdravstvene storitve

Preverite, katere preventivne zdravstvene storitve so vam na voljo brezplačno.

Zdravstvene informacije

Zdravstvene informacije, informacije o izvajalcih zdravstvenih storitev in o načinih naročanja, pravici do zdravljenja v tujini ...

Številne raznovrstne ugodnosti

Ugodnosti pri nakupih opreme za šport, prijavninah na dogodke ipd.

Aktiven oddih in ugodne počitnice

Bogat izbor turističnih aranžmajev za zdrav oddih s posebnim poudarkom na dodatni ponudbi.


Nagrajevanje zvestobe

Ste v program zvestobe vključeni najmanj 11 mesecev? Potem tudi vas čaka nagrada za zvestobo. Ob vključitvi v program ste prejeli svojo kartico Varuh zdravja, s katero od takrat lahko koristite številne ugodnosti. Z vašo kartico lahko tudi kadar koli preverite, če je še veljavna, koliko časa ste že in v kateri program ste vključeni (Osnovni, Aktivni, Varni, Mladi…).

1.) Zbirajte točke zvestobe s sklenitvijo zavarovanj

Ob sklenitvi zavarovanja pri Vzajemni prejmete točke, s katerimi lahko napredujete v programih in si posledično zagotovitve privlačnejše nagrade.

2.) Prislužite si točke

Izračun točk je preprost. Pri vključitvi v posamezen program je upoštevan izračun točk kjer 1,00 EUR predstavlja 1 točko. Točke se beležijo na letnem nivoju.

3.) Unovčenje točk

Točke oziroma nagrado za zvestobo lahko unovčite skladno s Splošni pogoji programa aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja. Za pridobitev nagrade kontaktirajte svojega svetovalca na Vzajemni ali pokličite na 080 20 60. Člani programa zvestobe lahko pri partnerju koristijo nagrado v obdobju in po pogojih označenem v izbrani ponudbi. Ugodnosti ni mogoče zamenjati za gotovino.

Preveri status svoje kartice

Splošni pogoji programa aktivnega varovanja zdravja varuh zdravja

Vključite se v program zvestobe

Vzajemna Kartica

Do privlačnih ugodnosti programa zvestobe ste upravičeni vsi, ki imate pri Vzajemni sklenjeno vsaj eno zavarovanje s trajanjem 12 mesecev ali več. Za uveljavljanje ugodnosti potrebujete svojo kartico Varuh zdravja. Je še nimate?

Pridobite kartico Varuh zdravja in uživajte v ugodnostih programa aktivnega varovanja zdravja. Od sedaj je kartica Varuh zdravja na voljo v digitalni obliki. Če ste se v program zvestobe Varuh zdravja vključili že prej in prejeli fizično kartico, jo lahko še naprej uporabljate. Za nove vključitve pa si kartico naložite na svoj telefon in jo ob koriščenju preprosto pokažite na telefonu. Do kartice dostopate TUKAJ.

Vključite se

Splošne pogoje programa aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja najdete tukaj.

NE SPREGLEJTE!

Člani programa zvestobe Varuh zdravja ste ob vključitvi upravičeni do 10 % popusta na sklenitev Zavarovanja za tujino Multitrip, prav tako člani popust ohranite tudi v primeru podaljšanja zavarovanja.