Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Varstvo osebnih podatkov

V Vzajemni se zavedamo pomena zasebnosti in si prizadevamo, da so vaši osebni podatki pri nas zaščiteni. V ta namen smo oblikovali pravila in postopke ter vzpostavili tehnične in organizacijske ukrepe, s pomočjo katerih zagotavljamo ustrezno raven varnosti pri obdelavi osebnih podatkov. Vse pomembne informacije o namenih, za katere obdelujemo vaše osebne podatke, ter o pravicah, ki jih imate iz naslova varstva osebnih podatkov, so zbrane v Politiki zasebnosti - ta je namenjena vam, ki ste nam zaupali svoje osebne podatke, zato vas vabimo, da si vzamete čas in politiko preberete. Tukaj je na voljo tudi povzetek Politike zasebnosti.

Z željo, da bi vodili pravilne in posodobljene podatke, vas prosimo, da nam vse spremembe vaših osebnih podatkov pravočasno sporočite. Obrazec za spremembo osebnih podatkov je dostopen tukaj.

V skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov imate pravico do seznanitve z lastnimi osebnimi podatki, ki jih o vas vodimo. Če želite uresničiti vašo pravico do seznanitve, lahko zahtevo vložite s pomočjo tega obrazca.

Izpolnjene in podpisane obrazce, prosimo, pošljite na naslov vaše najbližje poslovalnice ali na spremembe@vzajemna.si

Če imate vprašanja, povezana z obdelavo vaših osebnih podatkov ali z uresničevanjem vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, lahko stopite v stik z našo pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov (DPO), ki je dosegljiva na elektronskem naslovu: dpo@vzajemna.si.

Informacije o izvajanju videonadzora so objavljene v Politiki zasebnosti.

Politika zasebnosti je bila zadnjič posodobljena 1.3.2023.