Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Dr. Posvet - povezava do storitve

Storitev klepet z zdravnikom Dr. Posvet je varen in zaseben kanal za posvet z zdravnikom. Storitev se lahko uporablja s pametnim telefonom ali z računalnikom. Vsa komunikacija z zdravnikom poteka prek aplikacije, in sicer kot klepet ali videoklic, ki jo izberete ob aktivaciji (WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, Telegram) na telefonu ali računalniku. 

Več informacij o storitvi

V primeru, da ste izgubili povezavo do storitve, lahko izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo vašo povezavo na elektronski naslov. Vsi spodnji podatki so obvezni za vnos.

Če ste vpisali kontaktne podatke, ki so drugačni kot so v našem sistemu, boste po kliku na gumb »Potrdi«, na telefonsko številko navedeno v obrazcu, prejeli sporočilo s spletno povezavo prek katere potrdite veljavnost vaših kontaktnih podatkov. Unikatna povezava je aktivna 1 uro. Če povezave ne aktivirate pravočasno, bo potrebno ponovno izpolniti obrazec in oddati naročilo.

Posredovani podatki se bodo uporabili za namen preverbe upravičenosti do storitve Dr. Posvet in za namen posredovanja povezave. Kontaktni podatki se bodo zabeležili v sistem za namen poslovne komunikacije z vami iz naslova sklenjene zavarovalne pogodbe. Več o obdelavi vaših osebnih podatkov in vaših pravicah iz naslova osebnih podatkov je dostopno v Politiki zasebnosti Vzajemne.

Podate nam lahko tudi soglasje za neposredno trženje (opcijsko):

  • Soglasje za neposredno trženje