Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Izvajalci storitev

Pri izvajanju dopolnilnih, dodatnih, nadomestnih in vzporednih zdravstvenih zavarovanj, Vzajemna poslovno sodeluje z več kot 1.800 izvajalci zdravstvenih storitev na območju celotne republike Slovenije.

Pogoji za dobro sodelovanje

Naši poslovni in pogodbeni partnerji pri zagotavljanju obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja so izvajalci zdravstvenih storitev, ki so vključeni v mrežo javne zdravstvene službe. Z večino izvajalcev ima Vzajemna tudi urejeno pogodbeno razmerje.

Dobri odnosi tudi z zasebniki

Pri zagotavljanju storitev, ki jih krijejo dodatna, nadomestna in vzporedna zavarovanja, pa Vzajemna intenzivno sodeluje tudi z izvajalci zdravstvenih storitev, ki so zasebniki in niso vključeni v mrežo javne zdravstvene službe. V seznam izvajalcev zdravstvenih storitev Varuh zdravja so vključeni zdravniki specialisti splošne medicine in zdravniki specialisti, ki so specializirani za posamezna področja medicine.

Ker verjamemo v preventivo

Z našimi pogodbenimi partnerji sodelujemo tudi na drugih področjih. V zadnjih letih smo tako organizirali kar nekaj preventivnih zdravstvenih akcij z namenom osveščanja zavarovancev o skrbi za svoje zdravje in zdravem načinu življenja. Med njimi lahko izpostavimo: meritve in svetovanja psihoterapevtske in fizioterapevtske obravnave starejših, brezplačne meritve krvnega tlaka, holesterola, krvnega sladkorja, alergijska testiranja, merjenje kostne mase, pregled vida ipd.

Pridružite se nam

Pogodbe

Preberite si vse podrobnosti o postopku sklenitve pogodbe z Vzajemno.

E-poslovanje

Za hitrejše, enostavnejše poslovanje in zagotavljanje varnosti občutljivih osebnih podatkov svojim pogodbenim partnerjem omogočamo brezpapirno poslovanje z uporabo elektronskega portala. Preberite več o E-poslovanju.

Obračun zdravstvenih storitev

Vsak skrbnik na Vzajemni vam bo z veseljem razložil vse o obračunu zdravstvenih storitev.