Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Izvajalci storitev

Pri izvajanju dodatnih zdravstvenih zavarovanj Vzajemna poslovno sodeluje z več kot 150 domačimi in tujimi izvajalci zdravstvenih storitev na območju celotne Republike Slovenije in onkraj njenih meja.

Dobri odnosi z izvajalci zdravstvenih storitev

Pri zagotavljanju storitev, ki jih krijejo dodatna zdravstvena zavarovanja, Vzajemna intenzivno sodeluje z zasebnimi izvajalci zdravstvenih storitev. V Mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja so vključeni zdravniki specialisti splošne medicine in zdravniki specialisti, ki so specializirani za posamezna področja medicine.

Verjamemo v preventivo

Z našimi pogodbenimi partnerji sodelujemo tudi na drugih področjih. V zadnjih letih smo tako organizirali kar nekaj preventivnih zdravstvenih akcij z namenom osveščanja zavarovancev o skrbi za svoje zdravje in zdravem načinu življenja. Med njimi lahko izpostavimo: meritve in svetovanja psihoterapevtske in fizioterapevtske obravnave starejših, brezplačne meritve krvnega tlaka, holesterola, krvnega sladkorja, alergijska testiranja, merjenje kostne mase, pregled vida ipd.

Pridružite se nam

Pogodbe

Preberite si vse podrobnosti o postopku sklenitve pogodbe z Vzajemno.

E-poslovanje

Za hitrejše, enostavnejše poslovanje in zagotavljanje varnosti občutljivih osebnih podatkov svojim pogodbenim partnerjem omogočamo brezpapirno poslovanje z uporabo elektronskega portala. Preberite več o E-poslovanju.

Obračun zdravstvenih storitev

Vsak skrbnik na Vzajemni vam bo z veseljem razložil vse o obračunu zdravstvenih storitev.