Zavarovanje v tujini

Turistične agencije so ena izmed zelo pomembnih prodajnih poti sklepanja zavarovanja za tujino. Vabimo vas, da postanete naš partner.

V sodelovanju z Europ Assistance

Skupaj z našim pogodbenim partnerjem Europ Assistance zagotavljamo zavarovancem popolno zdravstveno zavarovanje za tujino.

Europ Assistance je mednarodna asistenčna družba ustanovljena leta 1963 v Franciji, ko je Pierre Desnos izumil revolucionarni koncept nudenja takojšnje pomoči ljudem in njihovim vozilom, 24ur na dan. Danes je Europ Assistance vodilna družba na področju asistenčnih storitev s posebnim poudarkom na področju zdravstvene asistence v tujini. Skupino Europ Assistance sestavlja 80 družb, prisotnih na 4 kontinentih vključujoč Evropo, Azijo, Ameriko in Afriko. Skupaj s svojimi partnerji tako organizira in nudi asistenčno pomoč po celem svetu. Zaposleni v Europ Assistance skrbijo za svoje uporabnike skladno z motom družbe ki glasi »Vi živite, mi skrbimo.« (»You live, we care.«).

Pridružite se nam

Turističnim agencijam, ki sodelujejo z nami, omogočamo poenostavljeno sklepanje zavarovanj preko aplikacije, dostopne na spletu.

V primeru, da si tudi vi želite sodelovanja z nami, nas pokličite na telefonsko številko 01/471 802 ali nam pišite na naslov: info@vzajemna.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.