Program Varuh zdravja

Edinstven program aktivnega varovanja zdravja, s katerim vaše zdravje ne le zavarujemo, temveč vam pomagamo zanj tudi skrbeti in ga ohranjati.

varuh zdravja

Vključite se v program zvestobe

Z vključitvijo v program boste pridobili kartico in uživali v ugodnostih programa aktivnega varovanja zdravja

Ugodnosti

za vse zavarovance Vzajemne, ki se vključijo v program zvestobe

Ključne prednosti

 • health Brezplačen vstop v spletno telovadnico
 • info Pomoč pri iskanju specialistov in druge zdravstvene informacije
 • percent Popusti na razvajanje, opreme za šport in aktivne počitnice
 • present Darila za zveste stranke
 • doctor Brezplačne preventivne zdravstvene storitve
 • plus In še veliko več

Ugodnosti za člane

mojca s povitim prstom

Spletna telovadnica je odprta za vse, ki želite narediti nekaj dobrega zase. V njej lahko s profesionalnimi trenerji dosežete svoje vadbene cilje in brez stroškov poskrbite za svoje počutje in zdravje.

 • Vsak dan velika izbira vrhunskih spletnih vadb: od aerobike in vadb za hujšanje do joge in pilatesa ter vadb, prilagojenih za starejše in invalide
 • Neomejen dostop do knjižnice vseh preteklih vadb
 • Vadbeni program, prilagojen vašim potrebam in vadbenim ciljem
 • Vse vadbe v spletni telovadnici so v slovenskem jeziku

Vstopi v telovadnico

Več ugodnosti

Program zvestobe vsem članom poleg spletne telovadnice omogoča še veliko več:

 • brezplačne preventivne zdravstvene storitve.
 • informacije o zdravnikih specialistih v okviru javne zdravstvene mreže in čakalni dobi. Za vas poiščemo specialista z najkrajšo čakalno dobo.
 • zdravstvene informacije o pravicah iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, izvajalcih zdravstvenih storitev in o načinih naročanja, čakalnih dobah v javni zdravstveni mreži, pravici do zdravljenja v tujini, postopkih glede uveljavljanja pravic iz zdravstvenega zavarovanja, pomoč pri iskanju informacij, ki jih potrebujete v procesu zdravljenja.
 • brezplačne tečaje: tečaji smučanja in teka na smučeh.
 • aktiven oddih in ugodne počitnice: Bogat izbor turističnih aranžmajev za zdrav oddih s posebnim poudarkom na dodatni ponudbi, kot so tečaji nordijske hoje, kolesarske ture, specialistične meritve.
 • ugodnosti pri nakupih opreme za šport, pri prijavninah na rekreativne dogodke, pri smučarskih vozovnicah.

Oglej si vse ugodnosti


Nagrajevanje zvestobe

Ste v program zvestobe vključeni najmanj 11 mesecev? Potem tudi vas čaka nagrada za zvestobo. Ob vključitvi v program ste po pošti prejeli svojo kartico Varuh zdravja, s katero od takrat lahko koristite številne ugodnosti. Z vašo kartico lahko tudi kadar koli preverite, če je še veljavna, koliko časa ste že in v kateri program ste vključeni (Osnovni, Aktivni, Varni, Mladi…).

1.)  Zbirajte točke s sklenitvijo zavarovanj

Ob sklenitvi zavarovanja pri Vzajemni prejmete točke, s katerimi lahko napredujete v programih in si posledično zagotovitve privlačnejše nagrade.

2.)  Prislužite si točke

Izračun točk je preprost. Pri vključitvi v posamezen program je upoštevan izračun točk kjer 1,00 EUR predstavlja 1 točko. Točke se beležijo na letnem nivoju.

3.)  Unovčenje točk

Točke oziroma nagrado za zvestobo lahko unovčite skladno s Splošni pogoji programa aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja. Za pridobitev nagrade kontaktirajte svojega svetovalca na Vzajemni ali pokličite na 080 20 60. Člani programa zvestobe lahko pri partnerju koristijo nagrado v obdobju in po pogojih označenem v izbrani ponudbi. Ugodnosti ni mogoče zamenjati za gotovino.

Preveri status svoje kartice

Splošni pogoji programa aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja

*1,00 EUR letne premije predstavlja 1 točko. V program Osnovni se uvrščajo tudi tisti zavarovanci, ki imajo sklenjeno zgolj dopolnilno zdravstveno zavarovanje (premija na ostalih zavarovalnih produktih je 0,00 točke).

Paket dobrodošlice

present

Majica

money

Dobroimetje 20 EUR za zavarovanja

Pri sklenitvi novega zavarovanja Vzajemne z izjemo Dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in Zavarovanja za tujino, letna premija pa mora znašati 55 EUR ali več.

money

Bon v vrednosti 100 EUR za dentalne storitve

pri izvajalcu Ars Salutaris Adriatic d.o.o. za samoplačniške zobozdravstvene storitve, katerih skupna vrednost s popustom znaša 1.000 EUR ali več.

percent

10 % popusta

na Zavarovanje za tujino Multitrip

percent

Popust za dodatno sklenjeno zavarovanje

Popust je možno uveljaviti v poslovalnicah Vzajemne.

Vključite se v program zvestobe

Vzajemna Kartica

Do privlačnih ugodnosti programa zvestobe ste upravičeni vsi, ki imate pri Vzajemni sklenjeno vsaj eno zavarovanje s trajanjem 12 mesecev ali več. Za uveljavljanje ugodnosti potrebujete svojo kartico Varuh zdravja. Je še nimate?

Pridobite kartico Varuh zdravja in uživajte v ugodnostih programa aktivnega varovanja zdravja.

Vključi se

Splošne pogoje programa aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja najdete tukaj.