Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Jezik:
si
en

Sprememba osebnih podatkov

V obrazec zapišite vse zahtevane osebne podatke. Če ste osebni podatek spremenili, v polje zapišite pravilni osebni podatek, ki naj bo enak podatku na uradnem osebnem dokumentu.

Prosimo vas, da stalni in morebiten začasni naslov izberete iz spustnega seznama,  ki se bo pokazal ob začetku vpisovanja, pred oddajo pa vlogo še elektronsko podpišite.

Če se vneseni podatki ne bodo ujemali s podatki v našem sistemu, bomo za varno identifikacijo potrebovali še informacijo o veljavni zavarovalni polici.

Če kateri od vaših kontaktnih podatkov še ni zabeležen v našem sistemu, vam bomo po oddaji obrazca za spremembo osebnih podatkov  poslali potrditveno sporočilo na vaš elektronski naslov oziroma mobilno telefonsko številko. Za uspešen zaključek spremembe vas prosimo, da s klikom na povezavo v sporočilo potrdite veljavnost vpisanih podatkov. Unikatna povezava za potrditev je veljavna 1 uro.

Moški
Ženski

Strinjam se z naslednjimi pogoji:

  • Soglasje za obveščanje po elektronski pošti
  • Soglasje za neposredno trženje

S podpisom jamčite za resničnost, točnost in popolnost vseh navedenih podatkov. 

Za več informacij o obdelavah osebnih podatkov in vaših pravicah z naslova varstva osebnih podatkov preberite Politiko zasebnosti.

Imate dodatna vprašanja?

Vabimo vas, da obiščete Središče za stranke.