Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Mesec o migreni in glavobolu

Čeprav so glavoboli večinoma nenevarni, lahko močno vplivajo na našo kakovost življenja. Vzamejo nam lahko veselje do druženja, včasih celo zmožnost biti starš in delavec. Tokrat smo s strokovnjaki spoznavali različne vrste glavobolov. Kdaj se pojavljajo, zakaj in kako jih lahko preprečimo ter se vrnemo v življenje brez stiskanja v glavi. Preverite, kaj so nam povedali.

Meditacija za notranje ravnovesje

Meditacija je dokazano najboljši način za celostno sprostitev telesa. Vpliva na boljše počutje, uravnovešenje hormonov, stimulacijo centralnega živčnega sistema. Z meditacijo s Špelo Jakša se boste popolnoma sprostili, stimulirali limfni pretok in se v prvi vrsti naučili tehnike, s katero se boste lahko spoprijeli s stresom v svojem življenju.

Preveri zdaj
Meditacija za notranje ravnovesje
Poskrbite za svoje zdravje

Poskrbite za svoje zdravje

Čeprav so glavoboli večinoma nenevarni, so v nekaterih primerih lahko tudi znak neke resnejše bolezni. Če nismo prepričani, da je naš glavobol popolnoma neškodljiv, je dobro obiskati zdravnika, ki bo na podlagi preiskav ocenil, če je naš glavobol nevaren. Z zavarovanjem Zdravstvena polica lahko do specialističnih pregledov in posegov pridete že v nekaj dneh.

Poglej zavarovanje