Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Mesec za dober spanec

Spanec je nujno potreben za naše optimalno fiziološko in psihološko delovanje, kljub temu pa ga pogosto zanemarjamo. Strokovnjaki se strinjajo, da lahko naš odnos do spanja spremenimo le, če o njem naberemo dovolj znanja – prav za to smo tokratno temo posvetili spancu.

Vaje za boljši spanec

Imate težave s spanjem? Potem so vaje za boljši spanec tisto, kar vam lahko pomaga. Špela Jakša je za vas pripravila 4 večerne vaje, ki vas bodo zazibale v spanec. Sprostile bodo napetosti v vaših mišicah in namestile vaš živec vagus. Pa lahko noč.

Preveri zdaj
Vaje za boljši spanec
Poskrbite za svoje zdravje

Poskrbite za svoje zdravje

Strokovnjaki se strinjajo, da spanec jemljemo premalo resno, saj se ne zavedamo, kako zelo vpliva na kvaliteto našega življenja. Z njegovim pomanjkanjem so namreč povezane mnoge čustvene težave, hormonsko neravnovesje in razvoj resnih bolezni, ki izhajajo iz motenj dihanja med spanjem. V takšnih primerih je dobro hitro do zdravnika. Z zavarovanjem Zdravstvena polica lahko do specialističnih pregledov in posegov pridete že v nekaj dneh.

Poglejte zavarovanje