Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Športne poškodbe

S športnimi poškodbami se soočajo tako predani kot sezonski rekreativci. Ta mesec smo zato pod drobnogled vzeli najpogostejše poškodbe in iskali načine, kako jih lahko preprečimo in kaj naredimo, če do poškodbe vseeno pride.

Okrevanje po zvinu gležnja

Zvin gležnja predstavlja skoraj polovico vseh poškodb. Ker si lahko gleženj zvijemo tako pri telovadbi kot na čisto navadnem sprehodu po mestu, je dobro vedeti, kaj se pri zvinu dejansko zgodi, kako se rehabilitiramo po zvinu in kako skrbimo za svoj gleženj, da zmanjšamo možnost ponovnega zvina. V videu boste spoznali anatomijo gležnja ter se naučili nekaj lahkih vaj in masažnih tehnik.

Preveri zdaj
Okrevanje po zvinu gležnja
Hitro do specialističnega pregleda

Hitro do specialističnega pregleda

Športne poškodbe zahtevajo hitro ukrepanje in specialistično obravnavo, saj lahko le tako začnemo s pravilnim okrevanjem in rehabilitacijo. Z našim zavarovanjem za specialistične zdravstvene storitve boste preskočili čakalne vrste in pravočasno prišli do pregleda pri želenem specialistu.

Poglej zavarovanje