V soboto, 18. 5., bomo med 7. in predvidoma 8. uro izvajali nujna vzdrževalna dela na omrežju. V tem času bo občasno prekinjeno ali moteno delovanje spletne strani. 18. 5., med 7. in 8. uro, bo občasno prekinjeno ali moteno delovanje spletne strani.

Mesec holesterola

Holesterol je običajno tema, o kateri ne razmišljamo pretirano, dokler ni prepozno. Povišan slab holesterol pa ni kar tako, zato je znanje pomembno, saj lahko veliko naredimo preventivno. Z izbranimi strokovnjaki smo zato predebatirali temo holesterola z vseh zornih kotov.

Kaj narediti ob diagnozi povišanega holesterola

Če ste dobili diagnozo povečanega holesterola, ste upravičeno zaskrbljeni. Gre namreč za stanje, ki lahko pripelje so resnih srčno-žilnih obolenj. Če ste odločeni, da boste zaradi diagnoze spremenili svojo prehrano, ste na pravem mestu. Preverite, katera hrana na naraven način znižuje holesterol.

Preveri zdaj
Kaj narediti ob diagnozi povišanega holesterola
Hitro do specialističnega pregleda

Hitro do specialističnega pregleda

Pri vsaki bolezni je pomembno, da čim prej prejmemo pravo diagnozo in hitro ukrepamo. To velja tudi pri povišanem holesterolu. Če se bojite dolgih čakalnih vrst za pregled pri specialistu, preverite naše zavarovanje za specialistične zdravstvene storitve, s pomočjo katerega boste preskočili čakalne vrste in pravočasno prišli do svojega specialista.

Poglej zavarovanje