Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Mesec za zdravje hrbtenice

Bolečine v hrbtu so pogost razlog za bolniški stalež in vsak izmed nas se bo vsaj enkrat v življenju srečal z njimi. Bolj bomo skrbeli za zdravje svojega hrbta, večje so možnosti, da bodo bolečine manjše in bolj kratkotrajne. Udobno se torej namestite in pobrskajte med prispevki, ki smo jih za vas pripravili v sodelovanju z različnimi strokovnjaki.

Vaje za zdravo hrbtenico

Težave s hrbtenico nikoli nimajo le enega izvora, ampak so večplastne, zato se je tudi njihovega odpravljanja smiselno lotiti celostno. Če se posvečamo le delu, ki nas boli, to običajno ne prinese rezultatov. Špela Jakša je za vas pripravila tri vaje za preprečevanje težav s hrbtom, ki jih lahko izvajate vsakodnevno.

Preveri zdaj
Vaje za zdravo hrbtenico
Poskrbite za zdravje svoje hrbtenice

Poskrbite za zdravje svoje hrbtenice

Bolečine v hrbtu so eden najpogostejših vzrokov za bolniški stalež v sodobnem svetu. Vzrok zanje je redko le eden, najhitrejša pot do zdravja pa je pravilna in hitra diagnoza. Z zavarovanjem Zdravstvena polica stopite na najhitrejšo pot do zdravja in si omogočite obisk pri specialistu že v nekaj dneh.

Poglej zavarovanje