Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Vsi vidiki spolnosti

Zdravo in kakovostno spolno življenje je eden od stebrov zadovoljstva in zdravja odraslega človeka. V bistvu sta spolnost in zdravje tako prepletena, da neizbežno vplivata drug na drugega. Z izbranimi strokovnjaki smo se zato pogovarjali o odraščanju, o vrstah odnosov, o hrani, ki je znana po svojih vplivih na spolnost, in vajah, s katerimi lahko svoje užitke odpeljemo v drugo prestavo.

Sedem glavnih razlogov za motnje erekcije in kako jih preprečiti

Težave z erekcijo ima vsak deseti moški. Težave so lahko kronične ali občasne in imajo različne izvore, tako psihološke, fizične kot tudi zdravstvene. S profesorjem Andrejem Kmetcem, dr. med, specialistom urologije, smo se pogovarjali o najpogostejših vzrokih in kako jih preprečiti.

Preveri zdaj
Sedem glavnih razlogov za motnje erekcije in kako jih preprečiti
Hitro do specialističnega pregleda

Hitro do specialističnega pregleda

Kadar nas začnejo pestiti zdravstvene težave, je dobro, da čim prej ukrepamo. Včasih so lahko pomakanje libida in težave pri spolnosti pokazatelji bolezni in je prav, da se čim prej oglasimo na pregledu pri specialistu. Preverite naše zavarovanje za specialistične zdravstvene storitve, s pomočjo katerega boste preskočili čakalne vrste in pravočasno prišli do svojega specialista.

Poglej zavarovanje