Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Prebavni trakt

Ali ste vedeli, da se kar 70 % našega imunskega sistema nahaja v črevesju oziroma gastrointestinalnem traktu? Prav zato je tako pomembno, da skrbimo za zdravo črevesje in redno prebavo. V člankih so strokovnjaki med drugim pojasnili, kako deluje naš gastrointestinalni trakt, kako poskrbeti za zdravo mikrobioto, spregovorili so o hemoroidih, celiakiji in GERB-u ter odgovorili na vprašanje, kako se lotiti čiščenja jeter. Spoznali pa boste tudi trike in vaje za boljšo prebavo.

Triki za prepustno črevesje proti preobčutljivostnim reakcijam

Špela Jakša v prispevku razkrije nekaj trikov za zdravo črevesje in boljšo prebavo ter prikaže vaji, ki nam lahko pomagata do bolj zdrave prebave.

Preveri zdaj
Triki za prepustno črevesje proti preobčutljivostnim reakcijam
Del skrbi zase so tudi redni zdravniški pregledi

Del skrbi zase so tudi redni zdravniški pregledi

Ali dovolj skrbite zase in svoje zdravje? Poleg zdravega življenjskega sloga so ključnega pomena tudi redni sistematski pregledi. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, pa nikar ne odlašajte z obiskom zdravnika. Z zavarovanjem Zdravstvena polica boste deležni hitre obravnave pri specialistu, ko ga boste potrebovali.

Poglej zavarovanje