Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Srce, ožilje in krvni tlak

Tokrat bomo pozornost posvetili srcu, ožilju in krvnemu tlaku. Srčno-žilne bolezni so namreč najpogostejši vzrok smrti pri nas in po svetu. Govorili smo z različnimi specialisti, ki so osvetlili nekatere probleme in razjasnili dvome, svetujejo pa tudi, kako ravnati v primeru simptomov nekaterih bolezni.

Kdaj je bolečina v prsih nevarna

Bolečine v prsih so zelo pogoste in nas običajno zelo prestrašijo. Obstaja več vrst bolečin v prsnem košu, ki lahko izvirajo iz različnih predelov telesa. V videu naš sogovornik dr. Marko Gričar, specialist kardiologije, vaskularne in interne medicine, odgovarja, kdaj so tovrstne bolečine lahko nevarne in pri kateri vrsti bolečine je nujno potrebno obiskati zdravnika.

Preveri zdaj
Kdaj je bolečina v prsih nevarna
Del skrbi zase so tudi redni zdravniški pregledi

Del skrbi zase so tudi redni zdravniški pregledi

Ali dovolj skrbite zase in svoje zdravje? Poleg zdravega življenjskega sloga so ključnega pomena tudi redni sistematski pregledi. Če imate kakršne koli zdravstvene težave, pa nikar ne odlašajte z obiskom zdravnika. Z zavarovanjem Zdravstvena polica boste deležni hitre obravnave pri specialistu, ko ga boste potrebovali.

Poglej zavarovanje