Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Mesec za razstrupitev

Razstrupljanje se na tapeti znajde na začetku vsakega novega leta, zato smo se mu tokrat v celoti posvetili tudi mi. Želeli smo izvedeti, kaj o razstrupljanju meni medicina, ali je lahko razstrupljanje škodljivo, kdaj je zares potrebno in kakšno vlogo pri tem igrata gibanje ter obvladovanje stresa. Preverite, kaj smo izvedeli.

Razstrupljanje ni detoks kura, ampak način življenja

Vas zanima, kaj o razstrupljanju meni medicina? Na spletu lahko zasledimo mnogo člankov in oglasov, ki nas nagovarjajo k detoksu, zato smo preverili, ali ga ljudje sploh potrebujemo, kako vemo, da bi se bilo dobro razstrupiti, ter seveda, kako to narediti na zdrav način. Odgovori vas bodo morda presenetili. Oglejte si intervju s kliničnim dietetikom doc. dr. Evgenom Benedikom.

Preveri zdaj
Razstrupljanje ni detoks kura, ampak način življenja
Poskrbite za svoje zdravje

Poskrbite za svoje zdravje

Če razstrupljanja ne bomo dojemali kot življenjskega stila, ampak kot nekajdnevno hitro kuro, se nam bo to sčasoma začelo poznati na zdravju. Veste, da lahko jetra zastrupimo v tolikšni meri, da se ne morejo več razstrupiti? V takšnih primerih si ne bomo več mogli pomagati sami, ampak bo naša edina pomoč, pomoč zdravnika. Z zavarovanjem Zdravstvena polica lahko do specialističnih pregledov in posegov pridete že v nekaj dneh.

Poglej zavarovanje