Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Mesec o Covidu-19

Covid-19 je močno zaznamoval naša življenja v zadnjih dveh letih. Na nekaterih je pustil fizične, na drugih psihološke posledice, na tretjih pa kar oboje. S strokovnjaki smo se ozrli na pretekli dve leti in se z njihovo pomočjo dotaknili tudi tem, o katerih se je v medijih manj govorilo.

Kako premagovati strahove, povezane s Covidom

V času Covida-19 se je vsak izmed nas moral soočiti z vsaj enim strahom, povezanim z virusom, marsikdo pa se s svojimi strahovi sooča se danes. Preverite, kako se kažejo naši strahovi, povezani s Covidom, kako na nas vplivajo in predvsem, kako jih premagati.

Preveri zdaj
Kako premagovati strahove, povezane s Covidom
Poskrbite za svoje zdravje

Poskrbite za svoje zdravje

Po dveh letih od začetka epidemije vemo, da ne moremo biti nikoli prepričani, kako bomo preboleli okužbo s Covidom-19. Za vse, ki si v primeru težjega poteka bolezni želijo dodatne finančne varnosti, smo zato oblikovali Zavarovanje COVID. Z njim dobite možnost posveta z zdravnikom 24/7 in izplačilo zavarovalnine v primeru težjega obolenja s Covidom-19.

Poglej zavarovanje