Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Mesec dobrih odnosov in zdrave spolnosti

Ljubezen in spolnost v naše življenje prinašata veliko zadovoljstva, lahko pa nas spravita tudi v velike težave. Da bo v prihodnosti lepih trenutkov čim več, smo se za vas pogovarjali s psihologi in ginekologom ter pripravili vadbe, ki vas bodo pripeljale do večjega užitka pri spolnosti. Uživajte!

7 razlogov, da nujno obiščete ginekologa

Obisk ginekologa zagotovo ni na seznamu priljubljenih stvari za nobeno žensko, a zdravje je treba postaviti na prvo mesto. Preverite, ali so na seznamu razlogov za nujen obisk ginekologa tudi težave, ki se vam morda zdijo povsem nenevarne.

Preveri zdaj
7 razlogov, da nujno obiščete ginekologa
Hitro do specialista, ko ga potrebujete

Hitro do specialista, ko ga potrebujete

Najlažji način, da izboljšamo svoje odnose s partnerjem in drugimi ljudmi, je, da se bolj povežemo sami s seboj. Povezanost s seboj in svojim telesom pa bo vplivala tudi na večji užitek v spolnosti. Poskrbite torej zase, mi pa bomo v primeru težav poskrbeli, da boste z zavarovanjem Zdravstvena polica deležni hitre obravnave pri specialistu, ko to potrebujete.

Poglej zavarovanje