Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Naša koža

Naša koža je naš največji organ. Varuje nas pred zunanjostjo in telesu pomaga izločati toksine, zato sta zdravje in stanje kože izjemno pomembna. O koži, zdravju kože in kožnih spremembah smo se pogovarjali z izjemnimi strokovnjaki.

Izboljšajte videz kože

Koža je močno povezana z našim limfnim sistemom. Če limfni sistem ne deluje dobro, se to lahko kaže na naši koži na različne načine. Špela Jakša nas tokrat uči izjemno učinkovitih vaj, s katerimi bomo spodbudili svoj limfni sistem, hkrati pa nas vabi, da v dnevno rutino vpeljemo suho ščetkanje celega telesa in dihanje za bolj aktivni limfni sistem.

Preveri zdaj
Izboljšajte videz kože
Hitro do specialističnega pregleda

Hitro do specialističnega pregleda

Zdravje kože je izjemno pomembno, predvsem pa ne smemo pozabiti, da si moramo kožo redno pregledovati, da nam kakšna sprememba ne uide. Ob sumu neželene kožne spremembe pa si seveda želimo čim prej po strokovno mnenje, zato je dobro imeti zavarovanje za specialistične zdravstvene storitve, s katerim boste preskočili čakalne vrste in takoj prišli na ustrezen pregled.

Poglej zavarovanje