Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Zdravstvena polica za operativne posege

Ne dovolite, da se vaše zdravstveno stanje poslabša med čakanjem na operacijo. Do zdravnika, ko ga potrebujete in se hitro vrnite v polno življenje. 

Web P15 Drugomnenje Comp V03

Vas zanima zavarovanje za hitrejši dostop do operacij?

Naročite svetovalca, ki vam bo podrobneje predstavil prednosti Zdravstvene police za operativne posege in izračunal vašo mesečno premijo.

od12,67 € *

3 % popust na letno plačilo premije

 • Mesečna premija z vključenim DPZP, ki velja za starostni razred 31 - 49 let pri paketu Operativni posegi z zavarovalno vsoto 30.000 eur.

Ključne prednosti

 • ambulance hiter dostop do operacij iz naslova bolezni in nezgode
 • money zavarovalna vsota do 30.000 €
 • support Dr. Posvet 24/7 - klepet ali videoposvet z zdravnikom
 • info brezplačna asistenca
 • wheelchair rehabilitacija po posegu v javnem sistemu
 • percent Paket plus

Zakaj zavarovanje za operativne posege

ambulance

Hitro do operacije

Za operacijo doma ali v tujini boste na vrsti v le nekaj dneh.

percent

Izplačilo zavarovalnine

S kritjem Paket Plus vam v primeru operacije v tujini izplačamo dodatno zavarovalnino.

info

Asistenca zavarovalnice

Zagotavljanje informacij in organizacija operacije.

support

Dr. Posvet: klepet z zdravnikom 24/7

Posvet z zdravnikom preko aplikacije za klepet.

wheelchair

Rehabilitacija

Kriti stroški rehabilitacije, če je poseg opravljen v javnem sistemu.

Vaš paket za hiter dostop do operacije

Paket Operativni posegi zaradi posledic bolezni ali nezgode nudi spodnja kritja:

 • operativni posegi iz naslova bolezni
 • operativni posegi iz naslova nezgode
 • asistenca
 • Dr. Posvet 24/7
 • rehabilitacija po posegu v javnem sistemu
 • paket plus

Asistenca vam omogoča, da s klicem na telefonsko številko 080 20 60 lahko pridobite informacije o zavarovanju, izvajalcih zdravstvenih storitev ter pogojih in načinu uveljavljanja pravic iz zavarovanja. Hkrati vam asistenca omogoča hiter in enostaven dostop do zdravstvene storitve pri našem izbranem izvajalcu.

Dr. Posvet vam omogoča klepet ali video posvet z zdravnikom zaradi nenujnih zdravstvenih težav 24 ur na dan, vse dni v tednu.

Stroške rehabilitacije po posegu v javnem sistemu vam krijemo, če boste operativni poseg opravili v javnem zdravstvenem sistemu in le ta zahteva v nadaljevanju zdravljenja rehabilitacijo.

Kritje Paket plus vam zagotavlja pomoč pri organizaciji operativnega posega v tujini in izplačilo zavarovalne vsote, s katero si boste lahko pokrili stroške spremljajočih storitev pri izvedbi operativnega posega v tujini.  

Do operacije v samo nekaj dneh

Zp Operativni Posege 01

Poškodbe in bolezni so žal del življenja. Se zgodijo. A prej ko smo deležni potrebne obravnave in posega, prej se lahko vrnemo v polno življenje. Si predstavljate, da bi morali na operacijo kolka ali kolena čakati več kot leto dni?

Z zavarovanjem Zdravstvena polica za operativne posege boste v nekaj dneh prišli do operacije, ki jo potrebujete. Za vas bomo organizirali operacijo doma ali v tujini ter krili stroške zdravljenja.

Zavarovanje lahko sklenete od rojstva do dopolnjenega 65. leta starosti. Zavarovanje lahko sklenete za eno leto s samodejnim podaljševanjem do prekinitve ali do konca zavarovalnega leta, v katerem dopolnite 75 let.

Posvet z zdravnikom kjerkoli in kadarkoli

Dr Posvet Img

V primeru zdravstvenih težav, dvomov in skrbi lahko do odgovora na svoja vprašanja pridete tudi brez obiska zdravnika.

Vsem zavarovancem z Zdravstveno polico je na voljo Dr. Posvet, varen in zaseben kanal za posvet z zdravnikom. Svoje vprašanje lahko zdravniku zastavite kadarkoli in kjerkoli prek ene izmed priljubljenih aplikacij za klepet: Viber, Facebook Messenger, WhatsApp in Telegram.

Eden od sodelujočih zdravnikov bo na vaše vprašanje odgovoril še isti dan.

Mreža izvajalcev zdravstvenih storitev

Zp Specialisticne Storitve 04

V mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja je trenutno vključenih več kot 100 priznanih partnerjev, ki opravljajo zdravstvene storitve.  

Z večino domačih partnerjev imamo sklenjene neposredne pogodbe o sodelovanju, za izvajanje storitev v tujini pa smo se povezali z asistenčnimi partnerji, ki nam pomagajo pri zanesljivi organizaciji kvalitetnih zdravstvenih storitev v tujini.

Partnersko mrežo bomo širili in razvijali tako, kot nam bodo to narekovale vaše potrebe.

Oglejte si seznam izvajalcev

Kako prijaviti škodo

Pogoji za uveljavljanje zdravstvene asistence

Zavarovanje lahko začnete koristiti 3 mesece po začetku zavarovanja, in sicer za novonastale bolezni in stanja. Če je vaš primer posledica nezgode, čakalne dobe ni. Za predobstoječe bolezni in bolezni, ki so se pojavile v času čakalne dobe, velja 24-mesečna čakalna doba.

Izvedba zdravstvene asistence

Če potrebujete zdravstveno asistenco, pokličite na brezplačno telefonsko številko našega asistenčnega centra: 080 20 60 ali oddajte obrazec na spodnji povezavi. 

Želim zdravstveno asistenco

Če ste po naši predhodni odobritvi že opravili zdravstveno storitev in želite povračilo stroškov, izpolnite obrazec:

Želim prijaviti škodo

Ne ostanite v čakalni vrsti za operacijo

Naročite svetovalca, ki bo odgovoril na vsa vaša vprašanja glede Zdravstvene police za operativne posege, vam pomagal oblikovati zavarovanje po vaši meri in izračunal mesečno premijo.