Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Zaživel je portal Varuj zdravje

V okviru spletne strani Varuha zdravja, Vzajemne, je na spletnem naslovu https://www.vzajemna.si/varuj-zdravje začel delovati portal Varuj zdravje. Gre za spletno mesto, kjer so zbrane bogate vsebine, pripravljene v sodelovanju s strokovnjaki z različnih področij, od nutricionistike in telovadbe do fizioterapije in medicine. Njihov skupni imenovalec je spodbujanje k zdravemu načinu življenja in opolnomočenje uporabnikov s praktičnimi vsebinami. Varuh zdravja, Vzajemna, je tako zdravstvena zavarovalnica, ki vaše zdravje ne le zavaruje, temveč zanj tudi pomaga skrbeti. Vsebine na portalu bodo vsak mesec dopolnjene z novimi.

Naslovnia Slika Portal Vz900x600px

Na portalu Varuj zdravje so zbrani zdravstveni nasveti, okusni recepti, ugodnosti in dogodki, zdravstveni vprašalniki ter videovsebine iz spletne telovadnice, ki jo je Vzajemna kot največjo slovensko spletno telovadnico predstavila pred štirimi leti. Vsebine bodo sproti dopolnjevali, tako da bodo uporabniki vedno deležni novih kakovostnih vsebin. Velika dodana vrednost portala Varuj zdravje je, da prispevke pripravljajo usposobljeni strokovnjaki z veliko praktičnimi izkušnjami. Vsak mesec bo na portalu Varuj zdravje poseben poudarek na določeni temi – v maju je to skrb za duševno zdravje in preprečevanje posledic stresa na fizično stanje telesa. Do konca leta se bodo po mesecih zvrstile še naslednje teme: zaščita pred soncem (junij), zdrava prebava (julij), odnosi in zdrava spolnost (avgust), zdrava hrbtenica (september), ohranjanje mladostnega videza (oktober), glavoboli in migrene (november) in spanje (december). Januarja 2022 bo osrednja tema razstrupljanje, februarja pa holesterol.

Varuh zdravja, Vzajemna, z edinstvenim programom aktivnega varovanja zdravja vse ljudi spodbuja k zdravemu načinu življenja, članom programa zvestobe Varuha zdravja pa omogoča še različne brezplačne tečaje, popuste pri nakupih športne opreme, ugodnosti v toplicah, centrih dobrega počutja ipd.

V Spletni Telovadnici Na Portalu Varuj Zdravje Izberite Brezplacno Vadbo Po Lastnem Okusu
Nazaj na Izjave