Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Z novim zavarovanjem E-zdravnik do večje dostopnosti zdravstvenih storitev

V časih, ko je dostop do zdravnika otežen, so pri Varuhu zdravja, Vzajemni, oblikovali posebno zavarovanje, ki zavarovancem omogoča video posvet z zdravnikom prek računalnika ali mobilnega telefona. Novo zavarovanje E-zdravnik v skladu z željami in potrebami zavarovancev dopolnjuje ponudbo Varuha zdravja na področju dodatnih zavarovanj in telemedicine.

Samostojno zavarovanje E-zdravnik tudi v spremenjenih okoliščinah posamezniku omogoča dostop do zdravnika na daljavo, in sicer po telefonu ali prek video povezave. Z njim se lahko zavarovanci in njihovi otroci do 18. leta posvetujejo od doma, kar je v teh razmerah še posebej pomembno, saj je na ta način zagotovljen dostop do zdravnika brez nepotrebnega izpostavljanja v ambulantah in čakalnicah. 

Novo zavarovanje E-zdravnik je po akcijski ceni na voljo za 1,59 evra na mesec. Ta posebna ponudba je enotna za vse zavarovance in velja za obdobje enega leta. Po telefonu ali prek spleta se lahko zavarovanci na povsem preprost način naročijo na termin za posvet z zdravnikom splošne oziroma družinske medicine iz mreže izvajalcev Varuha zdravja, s katerim se o svoji zdravstveni težavi posvetujejo po telefonu ali prek video klica. Tako bodo porabili manj časa, kot če bi morali obiskati ordinacijo, poleg tega pa si bodo prihranili še marsikatero skrb. V zavarovanje E-zdravnik je vključena tudi storitev Dr. Posvet, ki omogoča, da svoje vprašanje zdravniku pisno zastavite kadarkoli prek ene izmed priljubljenih aplikacij za klepet: Viber, Facebook Messenger, WhatsApp ... Zdravnik na postavljeno vprašanje običajno odgovori že v nekaj minutah.


Pri Varuhu zdravja, Vzajemni, bodo v prihodnje še razširili nabor specialnosti, do katerih bodo zavarovanci lahko dostopali na daljavo.


Nazaj na Izjave