Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Odhostaj od mame: bo Matevžu iz filma Pr´Hostar končno uspelo zapustiti mamo?

Najbolj priljubljeni slovenski film vseh časov je dobil nadaljevanje. In ne samo to, odslej ga lahko soustvarjajo kar njegovi gledalci. Vzajemna je namreč mladim dala moč, da prek posebne spletne strani in Facebooka glasujejo, kako naj Matevž ravna, da bi se osamosvojil od svoje mame.

»V oči nas je zbodlo dejstvo, da je višji odstotek mladih Slovencev, ki še vedno živi doma, mogoče zaslediti le še v sosednji Italiji in v Grčiji. Zato smo kot zdravstvena zavarovalnica, ki primarno nagovarja mlade, videli priložnost, da jim na duhovit način skozi oči junaka, ki se spopada z enakimi težavami, približamo prvi let iz gnezda.« je povedal Tomaž Krejačič, vodja marketinga zdravstvene zavarovalnice Vzajemna.

Film Pr´Hostar se je namreč zaključil tako, da mama z žlico hrani glavnega junaka Matevža, ki je že zdavnaj odrasel. Kar dobro karikira tudi slovensko statistiko, saj po najnovejših podatkih OECD kar 81% mladih Slovencev in Slovenk do svojega 29. leta še vedno živi pri svojih starših.

Vzajemna je s svojim dopolnilnim zavarovanjem, ki ga potrebujejo mladi ob izgubi statusa študenta ali ob dopolnjenem 26. letu, želela nasloviti ta problem. Zato je skupaj z ustvarjalci fima Pr´Hostar ustvarila nadaljevanje priljubljenega filma, ki ga je moč videti na spletu. Tam obiskovalci prek spletne strani www.odhostaj.si in FB profila Ni statusa. Ni panike! glasujejo, kaj naj stori Matevž, da se osamosvoji od mame. Odločitev je seveda težka in zapletena, zato potrebuje pomoč gledalcev, ki mu bodo pomagali obrniti nov list v življenju.

Ustvarjalci obljubljajo, da tokrat Gorenjci ne bodo pregovorno skopi, saj bodo glasovalcem razdelili lepe nagrade – med drugim tudi nočitev za dva v legendarnem hotelu Pr´Hostar.

Resizedimage600338 Odhostaj Hranjenje

Nagradna igra poteka do vključno 15. oktobra na spletni strani www.odhostaj.si in na FB profilu Ni statusa? Ni panike!

Za več informacij prosimo kontaktirajte: pr@vzajemna.si.

Nazaj na Izjave