Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Kdo bo odpotoval na Kajmanske otoke?

Srečna izžrebanka nagradne igre Varuha zdravja, Vzajemne, Pobeg na Kajmanske otoke, ki bo skupaj s svojim izbrancem odpotovala na nepozabno avanturo v eksotični raj, je Timoteja Nemec. Nagradna igra, v kateri je Varuh zdravja, Vzajemna, mladim ponudil pobeg pred odraslostjo – vsaj za nekaj časa, je potekala v okviru vsakoletne akcije Mladi. V njej so mlade opozorili, da je po zaključku študija ali ob prvi zaposlitvi dobro skleniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Objava Mediji

Odraslost prinaša obveznosti, kot so prva zaposlitev, urejanje financ in davki, pred katerimi bi marsikateri mladi posameznik najraje pobegnil, zato so pri Varuhu zdravja, Vzajemni, kot glavno nagrado nagradne igre Pobeg na Kajmanske otoke ponudili potovanje v tropski raj za dva, poleg tega pa še prenosnik Lenovo Ideapad 3 in mobilni telefon Apple iPhone 11 ter druge nagrade. 

Na podelitvi prvih dveh nagrad, ki je potekala na sedežu Vzajemne v Ljubljani, sta simpatični Timoteja Nemec in Manca Ravnikar povedali, da sta bili navdušeni, ko sta izvedeli, da sta izžrebani. »Ko sem prejela sporočilo, da sem izžrebana, kar nisem mogla verjeti in sem šla še enkrat preveriti na Vzajemnino spletno stran, če je tam res moje ime,« je dejala ponosna prejemnica prenosnega računalnika Lenovo Ideapad 3 Manca Ravnikar in dodala: »Novi prenosnik mi bo dal nov zagon za dokončanje magisterija in mi prišel prav pri prihodnjih podjetniških podvigih.« Prvonagrajena Timoteja Nemec je povedala, da je presrečna, da je osvojila eksotično potovanje, še posebej zato, ker si že dolgo želi oditi na dopust v bolj oddaljene kraje: »Na potovanje bom povabila svojega partnerja in s seboj vzela knjige, športno opremo in potapljaško masko, seveda pa bova pred odhodom sklenila tudi Zavarovanje za tujino.« Tudi za tretjo izžrebanko Saro Schweiger, ki je prejela mobilni telefon Apple iPhone 11, je bila novica o nagradi prijetno presenečenje. Novi mobilni telefon ji je v poslovalnici Varuha zdravja, Vzajemne, v Novem mestu predal direktor novomeške poslovne enote Matija Bartol in ob prejemu je dejala: »Še posebej z veseljem ga bom uporabljala za fotografiranje – predvsem na potovanjih.«

Vzajemna je mlade že v času akcije povabila k brezplačni vključitvi v program zvestobe Varuh zdravja Mladi. Posamezniki od 18 do 30 let se lahko tudi zdaj enostavno včlanijo prek spleta (www.vzajemna.si/mojvaruhzdravja/varuh-zdravja) in prejmejo paket dobrodošlice, ki vključuje: majico Ni panike (do razdelitve zalog, nato pa majico Varuha zdravja), kar 40 evrov dobroimetja za ostala zavarovanje Vzajemne, 10 odstotkov popusta na Zavarovanje za tujino Multitrip in 10-odstotni popust na storitve v Dentalnem centru Varuh zdravja. Poleg tega pa dobijo tudi dostop do portala Ni panike, kjer Bit Sever, Žiga Gabrovec, Eva Peternelj in mnogi drugi zagotavljajo odlične in ekskluzivne vsebine za mlade, med drugim intervjuje z najbolj zanimivimi Slovenci, članke in videe s področja kulinarike, mode, financ in še mnogo več. 

Nazaj na Izjave