Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Vzajemko obiskal otroke na zimovanju

Otroke, ki počitniški teden preživljajo na zimovanju v Vili Šumici v Kranjski Gori, je obiskal Vzajemko. Počitnice je Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje s pomočjo donacije Vzajemne omogočila tudi otrokom iz socialno šibkih družin.

V Vili Šumici v Kranjski Gori je ta teden potekalo zimovanje za otroke iz Koroške in Štajerske. Vzajemna zdravstvena zavarovalnica je z donacijo omogočila brezplačno letovanje 7 otrokom iz socialno šibkih družin, ki brez pomoči donatorjev, takšnih dogodivščin ne bi imeli priložnosti doživeti. Otroci so tako dobili priložnost učenja smučanja, se zabavali ob igrah na snegu ter pestrim ustvarjalnim in izobraževalnim programom. Danes pa se jim je na smučišču pridružil tudi Vzajemko, ki je otrokom pokazal svoje smučarsko znanje in jih spodbujal pri premagovanju snežnih strmin.

Resizedimage650512 Zpms Vzajemko

»Nasmeški na obrazih najmlajših, ki smo jih v družbi naše maskote, videli na smučišču so nekaj neprecenljivega. V Vzajemni po svojih najboljših močeh pomagamo otrokom, ki si sicer takšnih zimskih dogodivščin ne bi mogli privoščiti. Pozdravljamo pobude Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, ki organizirajo tovrstne dogodke in tako skupaj omogočamo otrokom, da s svojimi vrstniki preživijo prijetne in nepozabne počitniške dni,« so povedali v Vzajemni.

Nazaj na Izjave