Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Posvet z zdravnikom odslej tudi na daljavo

V primeru zdravstvenih težav, dvomov in skrbi odgovore na svoja vprašanja lahko po novem prve informacije dobimo tudi brez obiska zdravnika. Vzajemna zdravstvena zavarovalnica je namreč oblikovala storitev Dr. Posvet, ki omogoča zaseben posvet z zdravnikom na daljavo preko priljubljenih aplikacij za klepet.

V primeru suma na bolezen ali poškodbo pogosto nimamo časa ali možnosti takojšnjega obiska osebnega zdravnika, zato nam lahko v prvem koraku pomaga posvet na daljavo. Dr. Posvet je varen in zaseben kanal za posvet z domačimi, slovenskimi zdravniki, ki nam bodo dali prvi nasvet, kako ravnati.

Posvet na daljavo je na voljo kjerkoli in kadarkoli – vse dni v letu, 24 ur na dan. Eden od sodelujočih zdravnikov bo na naša vprašanja odgovoril v najkrajšem možnem času.

Storitev Dr. Posvet lahko uporabljamo s pametnim telefonom ali računalnikom, in sicer preko aplikacije, ki jo izberemo ob aktivaciji storitve. Vprašanje lahko zdravniku zastavimo preko aplikacij: Viber, Facebook Messenger, WhatsApp in Telegram.

Storitev lahko aktivirate preko posebnega obrazca, ki ga najdete na spletni strani www.vzz.si/posvet.

Vz Posvet 1500x1500px
Nazaj na Izjave