Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Zdravje je v tvojih rokah. Odloči se za paket Mladi.

Vzemi zdravje v svoje roke in izkoristi paket Mladi - zavarovanje Zdravstvena polica Mladi po posebnih pogojih ob vključitvi v program Varuh zdravja. Za vse med 18. in 30. letom smo pripravili super akcijo, ki omogoča zdravnika, v živo in s kavča, za premijo v višini le 7,07 € na mesec za prvo leto zavarovanja*. Akcija velja za sklenitve do 31. 12. 2023.

*Pogoji akcije so objavljeni tukaj.


Do paketa Mladi v treh enostavnih korakih:

  1. korak: V obrazec vnesi podatke in se vključi v program Varuh zdravja.
  2. korak: S klikom na gumb POTRDI oddaj naročilo za prejem paketa Mladi.
  3. korak: Najkasneje v roku treh delovnih dni boš na svoj mail prejel/-a povezavo za podpis ponudbe za zavarovanje Zdravstvena polica Mladi.


Moški
Ženski

Premijo želim plačevati prek:
Za plačilo prve premije boš prejel/-a UPN (položnico), potem pa ti svetujemo, da premijo plačuješ prek bremenitve s tvojega računa. Spodaj označi svojo izbiro.

UPN
SEPA

Če si vpisal/-a kontaktne podatke, ki so novi oziroma drugačni, kot so v našem sistemu, boš po kliku na gumb »Potrdi«, na vneseno telefonsko številko prejel/-a sporočilo s spletno povezavo, prek katere potrdiš veljavnost kontaktnih podatkov. Unikatna povezava je aktivna eno uro. Če povezave ne aktiviraš pravočasno, boš moral/-a izpolniti obrazec in oddati naročilo še enkrat.


Vključitev v program Varuh zdravja

Z vključitvijo v program Varuh zdravja dobiš paket dobrodošlice* – majico, bon za 40 EUR in ostale ugodnosti, ki jih lahko koristiš kadarkoli in po svojih željah. Vključitev v program je obvezna, če želiš skleniti paket Mladi. Po potrditvi tega obrazca ostane vključitev v program veljavna, ne glede na to ali se odločiš za sklenitev paketa Mladi.

*Več v pogojih akcije.


Soglasje za obveščanje po elektronski pošti

Za sklenitev paketa Mladi po elektronski poti je treba podati soglasje za obveščanje po elektronski pošti, da ti bomo lahko poslali vse dokumente. Lahko nas tudi obiščeš v eni izmed naših poslovalnic ali nas pokličeš na 080 20 60.


Soglasje za neposredno trženje

Vabimo te, da izbereš soglasje za neposredno trženje. Tako te bomo lahko obveščali o aktualnih dogodkih in ugodnostih. Po potrditvi tega obrazca ostane soglasje za neposredno trženje (če ga izbereš) veljavno, ne glede na to ali se odločiš za sklenitev paketa Mladi.


Označi soglasja:

  • Vključitev v program Varuh zdravja
  • Soglasje za obveščanje po elektronski pošti
  • Soglasje za neposredno trženje

Več o obdelavi osebnih podatkov in tvojih pravicah z naslova osebnih podatkov je dostopno v Politiki zasebnosti Vzajemne.

S klikom na gumb »POTRDI« izražaš potrebo po zavarovanju Zdravstvena polica Mladi. S potrditvijo boš oddal/-a svoje podatke za naročilo paketa Mladi, za vključitev v program Varuh zdravja in podana soglasja.