Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Bodite obveščeni

Vabimo vas, da izpolnite svoje kontaktne podatke in izpolnite Soglasje za neposredno trženje, skladno s katerim boste prejemali informacije o novostih, ugodnostih ter drugih aktualnih ponudbah, ki bodo prilagojene vam, na podlagi ocenjevanja in predvidevanja vaših interesov, potreb ipd. Prav tako boste seznanjeni o akcijah, popustih, nagradnih igrah in nasvetih, s katerimi vam bomo pomagali varovati vaše zdravje.

Moški
Ženski

Strinjam se z naslednjimi pogoji:

  • Soglasje za neposredno trženje

* Podatek potrebujemo za namen identifikacije posameznika pri vodenju evidence privolitev.

Več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov in o pravicah, ki jih imate iz naslova varstva osebnih podatkov, je zbranih v Politiki zasebnosti.

Na telefonsko številko, ki ste jo navedli v prijavi, boste po kliku na gumb "Prijava" prejeli sporočilo s spletno povezavo s katero boste potrdili veljavnost vaših kontaktnih podatkov. Unikatna povezava je aktivna 1 uro. Če povezave ne boste aktivirali pravočasno, se boste morali preko tega obrazca ponovno prijaviti.

S klikom na gumb "Prijava" boste oddali vaše podatke in soglasje za neposredno trženje.