Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Zavarovanje E-zdravnik

Hiter dostop do zdravnika splošne oziroma družinske medicine prek video posveta.

Vz Splet213

Zavarujte se prek spleta

1,82 €*

3% popust na letno plačilo premije

  • Mesečna premija z vključenim DPZP.

Ključne prednosti

  • health hiter dostop do zdravnika
  • people posvet na daljavo za vas in vaše otroke
  • money enotna premija za vse zavarovance
  • info brezplačna asistenca zavarovalnice
  • support Dr. Posvet - klepet ali videoposvet s slovenskim zdravnikom kjerkoli 24/7
  • doctor brez vprašalnika o zdravstvenem stanju

Kaj vključuje zavarovanje E-zdravnik

people

Posvet na daljavo za vas in vaše otroke

Koriščenje posvetov iz področja splošne oziroma družinske medicine, za vas in vaše otroke do 18. leta starosti.

doctor

Možnost izdaje izvida

Po opravljeni storitvi vam zdravnik lahko izda izvid.

info

Brezplačna asistenca

Organizacija zdravstvenih storitev na daljavo.

Vedno težja dostopnost do zdravniške ordinacije in vedno manj časa za sedenje v čakalnici vas lahko obremenjujeta, zaradi tega smo za vas pripravili priročno, dostopno in varno storitev v okviru zavarovanja E-zdravnik.

Zdaj se boste lahko o svoji zdravstveni težavi posvetovali prek video povezave ali po telefonu z zdravnikom splošne oziroma družinske medicine iz mreže izvajalcev Varuha zdravja. Brez obiska ordinacije. Brez zamudnega čakanja. In udobja in varnosti doma. 

Z E-zdravnikom do večje dostopnosti zdravstvenih storitev prek posveta na daljavo

E Zdravnik

V primeru nenujnih zdravstvenih težav zaradi posledic bolezni ali nezgode, lahko prek posveta na daljavo hitro in enostavno pridete do zdravnika splošne oziroma družinske medicine. V prihodnje bomo še razširili nabor specialnosti tako, da se boste lahko posvetovali tudi z ostalimi specialisti.

Število zdravstvenih storitev na daljavo je omejeno na največ dva (2) posveta na mesec oziroma sedem (7) posvetov na zavarovalno leto.

Za organizacijo zdravstvene storitve bomo potrebovali vaše kontaktne podatke, in sicer elektronski naslov in mobilno telefonsko številko. Za koriščenje zdravstvene storitve na daljavo prek video posveta, se boste prek vašega telefona ali računalnika povezali prek povezave, ki vam jo bomo posredovali pred izvedbo zdravstvene storitve. V kolikor boste zdravstveno storitev na daljavo opravili s telefonskim klicem, vas bo ob dogovorjenem terminu poklical zdravnik. Ob posvetu vam bo zdravnik lahko izdal izvid oziroma predlagal pregled pri zdravniku ustrezne specialnosti.  

Zavarovanje E-zdravnik lahko sklenete, če ste starejši od 18. let. V zavarovanje so poleg zavarovanca vključeni tudi njegovi otroci, do 18. leta starosti. Zavarovanje sklenete za eno leto, s samodejnim podaljševanjem. 

Kako prijaviti škodo

Pokličite naš asistenčni center ali izpolnite obrazec

Na zdravstveno storitev na daljavo prek video posveta se boste na svojem telefonu ali računalniku povezali prek povezave, ki vam jo bomo posredovali pred izvedbo zdravstvene storitve. Če boste zdravstveno storitev na daljavo opravili s telefonskim klicem, vas bo ob dogovorjenem terminu poklical zdravnik. 

Naročilo na posvet

Za uveljavljanje zavarovanja pokličite na brezplačno telefonsko številko našega asistenčnega centra: 080 20 60 ali izpolnite spodnji obrazec.

Naročilo na posvete e-zdravnik

Znebite se vseh dvomov

Naročite svetovalca, ki bo odgovoril na vsa vaša vprašanja glede zavarovanja E-zdravnik.