Ponudbo nezgodnih zavarovanj smo v celoti prilagodili potrebam posameznika in družine, glede na življenjski slog in ostale dejavnike, ki lahko vplivajo na vaše življenje v primeru nesreče ali nezgode.

Pri izbiri nezgodnih zavarovanj imate na voljo različne pakete znotraj:

Prednosti nezgodnega zavarovanja pri Vzajemni

  1. Kritje stroškov za preureditev bivalnih prostorov v primeru trajne invalidnosti.
  2. Kritje stroškov za medicinske pripomočke v primeru trajne invalidnosti, ki omogočajo kakovostno nadaljnje življenje.
  3. Družinska renta v primeru nezgodne smrti enega od staršev za obdobje 10 let.
  4. Štipendija za dokončanje šolanja v primeru izgube enega izmed zavarovanih staršev zaradi nezgode – pripada vsakemu otroku v družini, ki ima status dijaka ali študenta, in sicer za obdobje 5 let.
  5. Brezplačno nezgodno zavarovanje v primeru nezgodne smrti enega izmed zavarovanih staršev – družinsko nezgodno zavarovanje se brezplačno nadaljuje za obdobje 3 let.
  6. Brezplačno telefonsko svetovanje psihologa, v primeru, da je nezgoda pustila psihične posledice in je potrebna pomoč.
  7. Brezplačne informacije v primeru trajne invalidnosti.

Ne splača se tvegati. Nezgoda lahko v hipu temeljito spremeni življenje, ki ga poznate. Ko zavarujete sebe, ne poskrbite le zase, temveč tudi za vaše najbližje. Varnost tistih, ki jih imate radi, je vaša odgovornost.

V življenju odločajo trenutki.

Tisti, ki nas bogatijo in osrečujejo. In tisti, ki nas prizadenejo. Ne razmišljajte predolgo in naročite svetovalca za zavarovanja še danes. Skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.

Naroči svetovalca