Družinsko nezgodno zavarovanje je namenjeno vam, ki želite celovito poskrbeti zase in vaše najbližje v primeru najhujšega. V zavarovanje lahko vključite vse člane gospodinjske skupnosti ter z eno zavarovalno polico poskrbite za varnost celotne družine.

Koga lahko zavarujem in za koliko časa?

Zavarujete lahko sebe in/ali vašega partnerja, če je vajina starost ob sklenitvi med 18 in 65 let. Zavarovanje lahko sklenete za obdobje enega leta s samodejnim podaljševanjem ali pa za 10 let.

V okviru družinskega nezgodnega zavarovanja lahko uredite še nezgodno zavarovanje za vaše otroke (do 26. leta starosti) in starše (vaše ali vašega partnerja) do dopolnjenega 85. leta starosti, ter tako poskrbite za celostno varnost družine.

Kako izbrati pravi paket zavarovanja?

Vaša izbira naj temelji na potrebah vaše družine, življenjskih navadah in finančni zmožnosti. Na voljo imate 6 paketov, ki vključujejo različne kombinacije zavarovalnih kritij, vi pa se boste odločili, katerega boste izbrali za vašo družino. Če želite, vam naši svetovalci pri izbiri lahko pomagajo in skupaj izberete paket, ki bo najbolj primeren za vse družinske člane.

Zavarovalna kritja po paketih

Pregled 6-ih paketov s kritji

Oglejte si primer družinskega nezgodnega zavarovanja >>

Ste eden tistih, ki verjamejo, da se vam kaj slabega ne more zgoditi? Ne splača se tvegati. Nezgoda lahko v hipu temeljito spremeni življenje, ki ga poznate.  Ne razmišljajte predolgo in naročite svetovalca za zavarovanja še danes. Skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.

Naroči svetovalca