Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Zdravstvena polica

Ko se pojavi bolečina, sprememba v telesu ali druga težava, se tedni zdijo kot meseci, meseci pa kot leta. Ne zamujajte življenja in lepih trenutkov, ker ne morete hitro do specialističnega pregleda ali posega. Vaše zdravje si zasluži najboljše, zato je Zdravstvena polica vaša hitra pot do specialista takrat, ko ga potrebujete. Že v nekaj dneh!


Brez Naslova

Kaj je Zdravstvena polica?

  • Dodatno zdravstveno zavarovanje, ki vam prinaša hiter dostop do specialista ali operativnega posega, ko ga potrebujete – že v nekaj dneh. Ker vaše zdravje ne more čakati.
  • Zdravstveno polico lahko prilagodite, da kar najbolj ustreza vašim potrebam v trenutnem življenjskem obdobju.
  • Zagotavlja vam obravnavo pri vrhunski izvajalcih zdravstvenih storitev v mreži Varuha zdravja, celotno organizacijo zdravljenja pa vam uredi naš asistenčni center.
  • Vključite lahko tudi svoje otroke – za otroštvo in starševstvo brez skrbi in čakanja.Sestavite svojo Zdravstveno polico

Ljudje smo različni. Svojo srečo iščemo na različne načine, prav tako pa imamo v različnih življenjskih obdobjih različne potrebe. Zato lahko Zdravstveno polico oblikujete tako, da se kar najbolj ujema z vašim življenjskim slogom in potrebami. Le ena stvar je vedno enaka – do specialista boste vselej prišli brez odvečnega čakanja.

Pomembno: Zdravstveno polico lahko prilagodite po svoji meri. Vsa zavarovanja lahko nadgradite z dodatnimi možnostmi in kritji.

Se želite posvetovati o vseh možnostih, ki jih nudi Zdravstvena polica?

Naroči svetovalca

Enostavna, hitra in pregledna sklenitev

  1. Vpišite svoje osebne podatke
  2. Izberite želene možnosti in kritja
  3. Potrdite izbiro in sklenite Zdravstveno polico

Mreža izvajalcev zdravstvenih storitev

Mreza Izvajalcev

V mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja je trenutno vključenih več kot 150 domačih in okoli 30 tujih zdravnikov in zdravstvenih ustanov.


Z večino domačih ponudnikov specialističnih storitev imamo sklenjene neposredne pogodbe o sodelovanju, za storitve v tujini pa smo povezani z asistenčnimi partnerji, ki nam pomagajo organizirati zanesljive in kakovostne zdravstvene storitve v drugih državah.

POGLEJ MREŽO IZVAJALCEV


Istock 1320688160 Modified

Pohvaliti moram Zdravstveno polico Vzajemne, ker sem že tretji dan po tem, ko se je pojavila bolečina v kolenu, prišel do pregleda pri ortopedu. Ne predstavljam si, da bi moral čakati več mesecev, medtem pa ne bi mogel teči, kolesariti, hoditi v hribe.


Miran, 42, Kranj

Uporabnik Zdravstvene police


Kako prijaviti škodo

Pogoji za uveljavljanje zdravstvene asistence

Zavarovanje lahko začnete koristiti 3 mesece po začetku zavarovanja, in sicer za novonastale bolezni in stanja. Če je vaš primer posledica nezgode, čakalne dobe ni. Za predobstoječe bolezni in bolezni, ki so se pojavile v času čakalne dobe, velja 24-mesečna čakalna doba. 

Pregled na daljavo – dostop do zdravnika tudi na daljavo po telefonu ali prek video povezave. Določene specialistične storitve lahko opravite iz udobja domačega naslonjača ter se s tem izognete čakalnicam in ambulantam.

Izvedba zdravstvene asistence

Če potrebujete zdravstveno asistenco, pokličite na brezplačno telefonsko številko našega asistenčnega centra: 080 20 60 ali oddajte obrazec na spodnji povezavi. 

Želim zdravstveno asistenco

Če ste po naši predhodni odobritvi že opravili zdravstveno storitev in želite povračilo stroškov, izpolnite obrazec:

Želim prijaviti škodo

Brez čakalnih vrst do specialista ali operativnega posega

Naročite klic svetovalca, ki vam bo odgovoril na vse, kar vas zanima o Zdravstveni polici ter vam pomagal oblikovati paket s kritji in storitvami po vaši meri.