Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Zdravstvena polica

Ko se pojavi bolečina, sprememba v telesu ali druga težava, se tedni zdijo kot meseci, meseci pa kot leta. Ne zamujajte življenja in lepih trenutkov, ker ne morete hitro do specialističnega pregleda ali posega. Vaše zdravje si zasluži najboljše, zato je Zdravstvena polica vaša hitra pot do specialista takrat, ko ga potrebujete. Že v nekaj dneh!


Brez Naslova

Kaj je Zdravstvena polica?

  • Zdravstveno zavarovanje, ki vam prinaša hiter dostop do specialista ali operativnega posega, ko ga potrebujete – že v nekaj dneh. Ker vaše zdravje ne more čakati.
  • Izberete lahko paket, ki najbolj ustreza vašim potrebam.
  • Zagotavlja vam obravnavo pri vrhunski izvajalcih zdravstvenih storitev v mreži Varuha zdravja, celotno organizacijo zdravljenja pa vam uredi naš asistenčni center.
  • Zdravstveno polico lahko sklenete tudi za svoje otroke – za otroštvo in starševstvo brez skrbi in čakanja.Izberite svoj paket za hiter dostop do specialistov

  Paket S - samo nezgoda Paket M - bolezen in nezgoda Paket XL - bolezen in nezgoda
Specialistične in diagnostične preiskave 3.000 5.000 30.000
Asistenca 080 20 60
Dr. Posvet - 24/7
E-zdravnik
Psihološka pomoč
Drugo mnenje specialista
Zdravila 200 300 400
Ambulantna rehabilitacija: fizioterapija, delovna terapija, govorna terapija 400 500 600
Preventivni pregledi in preiskave x x
Dental nezgoda x x 5.000
Kritje stroškov specialističnih enodnevnih ambulantnih posegov x x 7.000

Prava izbira

Preverite, kaj vam zavarovanje Zdravstvena polica omogoča.

Mreža izvajalcev zdravstvenih storitev

Mreza Izvajalcev

V mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja je trenutno vključenih več kot 170 domačih in okoli 30 tujih zdravnikov in zdravstvenih ustanov.


Z večino domačih ponudnikov specialističnih storitev imamo sklenjene neposredne pogodbe o sodelovanju, za storitve v tujini pa smo povezani z asistenčnimi partnerji, ki nam pomagajo organizirati zanesljive in kakovostne zdravstvene storitve v drugih državah.

POGLEJ MREŽO IZVAJALCEV


Istock 1320688160 Modified

Pohvaliti moram Zdravstveno polico Vzajemne, ker sem že tretji dan po tem, ko se je pojavila bolečina v kolenu, prišel do pregleda pri ortopedu. Ne predstavljam si, da bi moral čakati več mesecev, medtem pa ne bi mogel teči, kolesariti, hoditi v hribe.


Miran, 42, Kranj

Uporabnik Zdravstvene police


Kako prijaviti škodo

Pogoji za uveljavljanje zdravstvene asistence

Zavarovanje lahko začnete koristiti 3 mesece po začetku zavarovanja, in sicer za novonastale bolezni in stanja. Če je vaš primer posledica nezgode, čakalne dobe ni. Za predobstoječe bolezni in bolezni, ki so se pojavile v času čakalne dobe, velja 24-mesečna čakalna doba. 

Pregled na daljavo – dostop do zdravnika tudi na daljavo po telefonu ali prek video povezave. Določene specialistične storitve lahko opravite iz udobja domačega naslonjača ter se s tem izognete čakalnicam in ambulantam.

Izvedba zdravstvene asistence

Če potrebujete zdravstveno asistenco, pokličite na brezplačno telefonsko številko našega asistenčnega centra: 080 20 60 ali oddajte obrazec na spodnji povezavi. 

Želim zdravstveno asistenco

Če ste po naši predhodni odobritvi že opravili zdravstveno storitev in želite povračilo stroškov, izpolnite obrazec:

Želim prijaviti škodo

Brez čakalnih vrst do specialista ali operativnega posega

Naročite klic svetovalca, ki vam bo odgovoril na vse, kar vas zanima o Zdravstveni polici ter vam pomagal izbrati ustrezen paket.