Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Delo na radiu in ohranjanje dobrega počutja z Anjo Suska - Podkast Benessere #33

V epizodi podkasta Benessere Jani Konjedic gosti Anjo Suska, ki se je uveljavila kot radijska voditeljica, vplivnica in promotorka zdravega načina življenja. Anja deli svojo navdihujočo življenjsko zgodbo in pot na področju zdravega življenja, v kateri poudarja pomen pristnosti in zvestobe samemu sebi. Hkrati daje praktične nasvete za ohranjanje ravnovesja in poslušanje lastnega telesa ter vzdrževanje zdravega življenjskega sloga. Govori o kuhanju in načrtovanju obrokov, kaj ji pomaga pri sprostitvi in kako pomembna sta rutina in disciplina. Izvedeli pa boste tudi o izzivih dela na radiu, kako se sooča z mnenji drugih in kritikami, o ustvarjanju kakovostnih vsebin ter kako ohranjanja dobro energijo in pozitivno razpoloženje v vsakodnevnem življenju.

Prisluhnite tej sproščeni, prijetni in navdihujoči epizodi, kjer Anja Suska deli svoje bogate izkušnje in praktične nasvete za boljše počutje. Sponzor in podpornik epizode je Varuh zdravja, Vzajemna.

Nazaj na Nasveti