Program Varuh zdravja

Edinstven program aktivnega varovanja zdravja, s katerim vaše zdravje ne le zavarujemo, temveč vam pomagamo zanj tudi skrbeti in ga ohranjati. Z vključitvijo v program boste pridobili kartico in uživali v ugodnostih programa aktivnega varovanja zdravja.

varuh zdravja

Ugodnosti

za vse zavarovance Vzajemne, ki se vključijo v program zvestobe

Ključne prednosti

  • info Pomoč pri iskanju specialistov in druge zdravstvene informacije
  • percent Popusti na razvajanje, opreme za šport in aktivne počitnice
  • present Darila za zveste stranke
  • doctor Brezplačne preventivne zdravstvene storitve
  • plus In še veliko več

Paket dobrodošlice

present

Majica

money

10 % popust v Dentalnem centru Varuh zdravja

10 % popust na samoplačniške zobozdravstvene storitve v Dentalnem centru Varuh zdravja v Ljubljani.

percent

10 % popusta

na Zavarovanje za tujino Multitrip**

+

Paket dobrodošlice za mlade od 18 do vključno 30 let

  • Dobroimetje v vrednosti 40 eur za nova zavarovanja (z letno premijo brez davka v višini najmanj 55 EUR; bon ne velja za Dopolnilno zdravstveno zavarovanje, Zavarovanje za tujino). Unovčljivo pod določenimi pogoji*.

Paket dobrodošlice za osebe v starosti od 31 let dalje

  • Dobroimetje v vrednosti 20 eur za nova zavarovanja (z letno premijo brez davka v višini najmanj 55 EUR; bon ne velja za Dopolnilno zdravstveno zavarovanje, Zavarovanje za tujino). Unovčljivo pod določenimi pogoji*.


  • Dobroimetje lahko član programa zvestobe Varuh zdravja unovči za sklenitev naslednjih dolgoročnih zavarovanj iz ponudbe Vzajemne in sicer, Zdravstvene police iz redne ponudbe (za sklenitev akcijske zavarovanja ZP Mladi, ZPS21_P dobroimetja ni možno unovčiti), Zavarovanje za težje bolezni, Nezgodno zavarovanje, Zavarovanje za primer raka, Nezgodno zavarovanje za starejše, Zavarovanje Specialisti Senior in dolgoročnega Nezgodnega zavarovanja za otroke z avtomatično obnovo. Dobroimetja ni možno unovčiti ob sklenitvi Dopolnilnega zavarovanja, zavarovanja za tujino, Pomoči na domu, Dental in pri sklepanju zavarovanj s trajanjem do oziroma eno leto. Dobroimetje iz naslova vključitve v Varuh zdravja ali iz naslova nagrade za zvestobo lahko zavarovanec za enako zavarovanje unovči samo enkrat.

Ugodnosti za člane

Brezplačne preventivne zdravstvene storitve

Preverite, katere preventivne zdravstvene storitve so vam na voljo brezplačno.

Zdravstvene informacije

Zdravstvene informacije o pravicah iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, izvajalcih zdravstvenih storitev in o načinih naročanja, čakalnih dobah v javni zdravstveni mreži, pravici do zdravljenja v tujini ...

Številne raznovrstne ugodnosti

Ugodnosti pri nakupih opreme za šport, smučarskih vozovnicah, prijavninah na dogodke.

Aktiven oddih in ugodne počitnice

Bogat izbor turističnih aranžmajev za zdrav oddih s posebnim poudarkom na dodatni ponudbi.

Brezplačni tečaji

Tečaji smučanja, teka na smučeh, nordijske hoje …


Nagrajevanje zvestobe

Ste v program zvestobe vključeni najmanj 11 mesecev? Potem tudi vas čaka nagrada za zvestobo. Ob vključitvi v program ste po pošti prejeli svojo kartico Varuh zdravja, s katero od takrat lahko koristite številne ugodnosti. Z vašo kartico lahko tudi kadar koli preverite, če je še veljavna, koliko časa ste že in v kateri program ste vključeni (Osnovni, Aktivni, Varni, Mladi…).

Ob sklenitvi zavarovanja pri Vzajemni prejmete točke, s katerimi lahko napredujete v programih in si posledično zagotovitve privlačnejše nagrade.

Izračun točk je preprost. Pri vključitvi v posamezen program je upoštevan izračun točk kjer 1,00 EUR predstavlja 1 točko. Točke se beležijo na letnem nivoju.


Točke oziroma nagrado za zvestobo lahko unovčite skladno s Splošni pogoji programa aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja. Za pridobitev nagrade kontaktirajte svojega svetovalca na Vzajemni ali pokličite na 080 20 60. Člani programa zvestobe lahko pri partnerju koristijo nagrado v obdobju in po pogojih označenem v izbrani ponudbi. Ugodnosti ni mogoče zamenjati za gotovino.

Preveri status svoje kartice

Splošni pogoji programa aktivnega varovanja zdravja varuh zdravja

Vključite se v program zvestobe

Vzajemna Kartica

Do privlačnih ugodnosti programa zvestobe ste upravičeni vsi, ki imate pri Vzajemni sklenjeno vsaj eno zavarovanje s trajanjem 12 mesecev ali več. Za uveljavljanje ugodnosti potrebujete svojo kartico Varuh zdravja. Je še nimate?

Pridobite kartico Varuh zdravja in uživajte v ugodnostih programa aktivnega varovanja zdravja.

Vključite se

Splošne pogoje programa aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja najdete tukaj.

** 10-odstotni popust na sklenitev zavarovanja Multitrip, ki ga prejmete ob vključitvi v program zvestobe Varuh zdravja, in 10-odstotni popust na sklenitev zavarovanja Multitrip, ki vam pripada prek spleta, se izključujeta.