Dr. Posvet: zaseben kanal za posvet z zdravnikom

Aktivirajte storitev Dr. Posvet do 31. 12. 2021 in izkoristite enoletno brezplačno uporabo storitve Dr. Posvet.

V primeru zdravstvenih težav, dvomov in skrbi odgovore na svoja vprašanja dobite tudi brez obiska zdravnika - vse dni v letu, 24 ur na dan.

Omogočite si brezplačno uporabo

Izkoristite akcijsko ponudbo do konca leta in si z aktivacijo zagotovite brezplačno uporabo storitve Dr. Posvet za obdobje enega leta. Vsem zavarovancem z zavarovanjem Zdravstvena polica je storitev Dr. Posvet na voljo v okviru zavarovanja.

Takojšen stik z zdravnikom

Dr. Posvet je varen in zaseben kanal za posvet z zdravnikom, ki ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli - vse dni v letu, 24 ur na dan.

people

slovenski zdravniki

quality

100 % varnost

calendar

24/7

Na katerih napravah in aplikacijah deluje Dr. Posvet?

dr posvet - posvet  z zdravnikom

Svoje vprašanje lahko zdravniku zastavite prek ene izmed priljubljenih aplikacij za klepet. Eden od sodelujočih zdravnikov bo na vaše vprašanje odgovoril v najkrajšem možnem času.

Storitev Dr. Posvet lahko uporabljate s pametnim telefonom ali računalnikom, in sicer preko aplikacije, ki jo izberete ob aktivaciji storitve. Vprašanje lahko zdravniku zastavite preko aplikacij: Viber, Facebook Messenger, WhatsApp in Telegram.

Pogosta vprašanja

Storitev Dr. Posvet je ustvarila in izvaja družba Abi Global Health Limited s sedežem v Dublinu na Irskem. Družba Abi Global Health je naš pogodbeni izvajalec, ki je v zasebni lasti mednarodne skupine zdravnikov, tehnologov in tehnoloških vlagateljev s poslanstvom spremeniti način dostopa do strokovne medicinske pomoči.

Zdravniki, ki so na voljo v okviru storitve Dr. Posvet, so doktorji medicine. Abi robot vas bo povezal z zdravniki iz Republike Slovenije. Tisti zdravniki, ki odgovorijo na vaša vprašanja, vam bodo vedno predstavljeni z imenom in specializacijo, tako da se boste lahko prepričali o verodostojnosti informacij, ki jih pridobite.

Dr. Posvet lahko pomaga pri vseh zdravstvenih vprašanjih, ki ne zahtevajo kliničnega pregleda. Prvo vprašanje mnogih ljudi je pogosto »ali bi moral(a) obiskati zdravnika?« Verjamemo, da zna na to vprašanje najbolje odgovoriti prav zdravnik. Strokovne medicinske informacije vam bodo na voljo hitro in preprosto ter vam s tem prihranimo čas in pomagamo do prave odločitve o tem, kaj želite storiti naslednje. POMEMBNO: Vse informacije, ki vam jih priskrbijo zdravniki prek storitve Dr. Posvet, so namenjene splošnemu informiranju in niso nadomestilo za strokovno medicinsko diagnozo ali zdravljenje. Storitev se ne sme uporabljati v nujnih primerih.

Storitev pripada zavarovancu, v kolikor ima sklenjeno zavarovanje Zdravstvena polica po splošnih pogojih SP-ZP-20. Če je zavarovanec otrok, mlajši od 18 let, storitev pripada zavarovalcu (Zdravstvena polica za otroka). Storitev pripada zavarovancu oz. zavarovalcu v celotnem obdobju veljavnosti sklenjenega zavarovanja Zdravstvena polica. Za stranke, ki so pridobile dostop do storitve preko samostojne spletne strani za prijavo na storitev Dr. Posvet (npr. letak, dogodki, promocije, Facebook itd.), je uporaba storitve brezplačna * ob pogoju, da je podano soglasje za obdelavo osebnih podatkov za neposredno trženje. *Vzajemna omogoča brezplačno uporabo storitve Dr. Posvet za dogovorjeno obdobje trajanja. Morebitne stroške mobilnega operaterja ali internetnega ponudnika nosi uporabnik sam.

Uporaba storitve Dr. Posvet

Ko storitev uspešno aktivirate, jo boste lahko začeli takoj uporabljati. Dr. Posvet boste lahko uporabljali praviloma eno leto od prejetja aktivacijskega sms-a/elektronskega sporočila, če ni dogovorjeno drugače. Za samostojno spletno stran velja 1 leto oz. do preklica privolitve, za Zdravstveno polico pa velja do prekinitve zavarovanja.

Storitev Dr. Posvet vam je na voljo kjerkoli in kadarkoli - 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni na leto.

Ko se registrirate in uspešno aktivirate storitev, preprosto napišite: »Zdravo Abi«; tako lahko kadarkoli začnete uporabljati storitev Dr. Posvet. Abi robot vas bo obvestil, kdaj lahko vnesete svoje vprašanje in vas prosil, da ga potrdite, preden ga posreduje zdravnikom.

Da. Svojemu vprašanju lahko priložite sliko prek katerega koli kanala sporočanja (Če želite preklopiti na nov kanal sporočanja, to preprosto povejte Abi robotu. Na primer: »preklopi na Viber«). Sliko lahko pošljete v klepetu in prejeli boste odgovor v potrditev, da je bila slika dodana vašemu vprašanju. Napišite svoje vprašanje in Abi robot bo prosil za vašo potrditev, preden vprašanje in sliko(-e) posreduje zdravnikom. POMEMBNO: svojo zasebnost varujte tako, da ne prilagate slik, na katerih bi bilo mogoče prepoznati vas ali kogarkoli drugega, ter ne navajate imen, kontaktnih podatkov ali drugih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče identificirati.

Vsako vaše vprašanje skrbno prebere in nanj odgovori zdravnik. Pogodbeni izvajalec uporablja umetno inteligenco zato, da vaše vprašanje usmeri k pravemu zdravniku, kar omogoča postopek bolj učinkovit, vendar pa smo predani temu, da vam zagotovimo neposreden, hiter in preprost dostop do zdravnikov, tako da boste lahko zaupali informacijam, ki jih od njih prejmete.

Če ne želite več uporabljati storitve Dr. Posvet, jo lahko prekličete tako, da v klepetu napišete »prekliči naročnino« ali pa pokličete naš klicni center na brezplačno telefonsko številko 080 20 60.

Odgovor boste prejeli v najhitrejšem možnem času, odvisno od kompleksnosti vprašanja. Na večino vprašanj zdravniki običajno odgovorijo v roku 5 minut, za bolj kompleksna vprašanja pa bodo potrebovali nekoliko več časa. Vsako vaše vprašanje bodo skrbno prebrali in nanj premišljeno odgovorili.

V primeru tehničnih težave pokličite v klicni center Vzajemne na 080 20 60.

Prva uporaba in registracija

Samostojna spletna stran za prijavo: Odpri spletni obrazec. Po uspešno oddanem spletnem obrazcu prejmete obvestilo o uspešni prijavi na storitev (obvestilo na strani, kjer ste se prijavili, in prejem potrditvenega e-sporočila). Najkasneje v 10-ih minutah vam bo naš pogodbeni izvajalec preko SMS/e-pošte posredoval povezavo za aktivacijo storitve Dr. Posvet. Zdravstvena polica: Po sklenitvi zavarovanja vam bo naš pogodbeni izvajalec najkasneje v roku 1h oz. najkasneje v roku 14 dni (odvisno od načina sklenitve) prek SMS/e-pošte posredoval povezavo za aktivacijo storitve Dr. Posvet. Ko boste aktivacijsko povezavo potrdili in se strinjali s pogoji storitve Dr. Posvet, bo storitevuspešno aktivirana in jo boste lahko uporabljali.

Če ste upravičeni do uporabe storitve in jo želite začeti uporabljati, preprosto pokličite v klicni center Vzajemne na 080 20 60 in podajte osebne podatke, ki so potrebne za aktivacijo storitve.

Za uporabe storitve je potreben kontaktni podatek (mobilna številka/e-naslov).

Zdravstvena polica: SP-ZP-20 Samostojna spletna stran: Pogoji objavljeni na samostojni spletni strani ob prijavi na storitev. Ko kliknete na aktivacijsko povezavo, ki jo pošlje naš pogodbeni partner, boste seznanjeni tudi s pogoji uporabe pogodbenega izvajalca.

Ne. Ničesar vam ni treba prenesti. Dr. Posvet je na voljo prek priljubljenih kanalov sporočanja oz. aplikacij, kot so Viber, Facebook Messenger, Skype, Telegram itd.

Varovanje zasebnosti

Vse informacije, ki jih zaupate, so šifrirane in varno shranjene v skladu s strogimi standardi Evropske splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR). Vaše ime in kontaktne podatke posredujemo našemu pogodbenem izvajalcu za namen aktiviranja in izvajanja storitve. Tretje osebe nimajo vpogleda v vaše osebne podatke - niti zdravniki. Brez strahu lahko zastavite tudi najbolj občutljiva vprašanja in pri tem veste, da boste ostali anonimni. POMEMBNO: Predlagamo, da nam pomagate pri varovanju vaše zasebnosti tako, da zdravnikom ne pošljete nikakršnih osebnih podatkov.

Ne, Vzajemna nima vpogleda v vaša vprašanja. Vprašanja in odgovori so zaupne narave med vami in zdravniki našega pogodbenega izvajalca.

Našemu pogodbenemu izvajalcu posredujemo le nekatere osebne podatke, ki so potrebni za aktivacijo in izvajanje storitve Dr. Posvet.

Izpolnite spletni obrazec za storitev Dr. Posvet najkasneje do konca 2021 ter jo brezplačno uporabljajte za obdobje 1 leta.