Kartica Varuh zdravja

S februarjem 2015 smo uvedli pomembno novost: program aktivnega varovanja zdravja, ki smo ga poimenovali Varuh zdravja. Program Varuh zdravja nadomešča Vzajemna Klub, hkrati pa prinaša še veliko več.

Varuh zdravja namreč združuje napredna zavarovanja Vzajemne ter brezplačne storitve in ugodnosti, ki vam pomagajo aktivno skrbeti za svoje zdravje. Prednosti programa Varuh zdravja so številne.

Glede na svoj življenjski slog, življenjske okoliščine, potrebe in želje lahko izbirate med različnimi Varuhi zdravja: Varuh zdravja Aktivni, Varuh zdravja Medik, Varuh zdravja Senior, Varuh zdravja Družina in Varuh zdravja Premium. Z izborom primernih zavarovanj boste poskrbeli za varnost v primerih zdravstvenih zapletov. Varuh zdravja pa vas bo s svojo ponudbo ugodnosti in brezplačnih storitev vzpodbujal pri vaši skrbi za zdravje in vam pomagal oblikovati zdrav življenjski slog.

Nekdanji člani Vzajemna kluba, ki so še vedno zavarovanci Vzajemne, so glede na sklenjena zavarovanja pri Vzajemni, avtomatično upravičeni do ugodnosti ustreznega programa Varuh zdravja.

Kako lahko uveljavljam ugodnosti v sklopu programa Varuh zdravja?

Za koriščenje ugodnosti boste svojo upravičenost izkazali s svojo kartico Varuh zdravja, ki ste jo že prejeli po pošti, če ste bili predhodno včlanjeni v Vzajemna Klub. V kolikor v Klub niste bili včlanjeni in bi se radi vključili v program Varuh zdravja, to lahko storite preko spleta, se oglasite v najbližji poslovalnici Vzajemne ali pokličete na našo brezplačno telefonsko številko 080 20 60. Na podlagi vključitve boste kartico prejeli tudi vi.

S kartico Varuh zdravja boste lahko pri naših partnerjih uveljavljali številne privlačne ugodnosti: od svetovanja, preventive, diagnostike do brezplačnih športnih vadb, popustov na športno opremo, vstopnice, storitve v centrih dobrega počutja in še in še. Vse ugodnosti bodo objavljene v posebnem katalogu in naši spletni strani.

Kako preverim veljavnost svoje kartice in v katerem Varuhu zdravja sem trenutno?

Kliknite na povezavo kartica.vzajemna.si, vpišite svoje podatke in kliknite preveri.