Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Vzajemna z največjo slovensko spletno telovadnico

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica je danes predstavila največjo spletno telovadnico Varuh zdravja, s pomočjo katere omogoča brezplačno vadbo pod vodstvom izkušenih trenerjev kar v udobju svojega doma. V telovadnici, ki je dostopna na spletnem naslovu www.varuhzdravja.si, je mogoče izbirati med različnimi vrstami splošnih vadb, pilatesom, jogo, aerobiko in funkcionalnimi vadbami.

Varuh zdravja za vse
Varuh zdravja je edinstven program aktivnega varovanja zdravja, ki ga zavarovanci Vzajemne že dobro poznajo, saj jih že nekaj let razvaja in spodbuja k zdravemu življenju. Omogoča jim brezplačne tečaje smučanja, teka na smučeh, popuste pri nakupih športne opreme, do posebnih ugodnosti so upravičeni v toplicah, centrih dobrega počutja, ceneje kupujejo smučarske vozovnice itd. S spletno telovadnico pa zdaj Varuh zdravja k zdravemu življenju spodbuja vse, ne le zavarovancev Vzajemne.

Resizedimage600400 Nz Spletna Telovadnica2017 5

Brez vstopnin in članarine
Spletna telovadnica Varuh zdravja je odprta za vse, ki želijo narediti nekaj dobrega zase. Do njenih spletnih vadb lahko neomejeno dostopajo povsem brezplačno. Še več, glede na njihove želje in cilje jim bo ekipa strokovnjakov Varuha zdravja vsak teden pripravila predlog vadb, s katerimi bodo hitreje in učinkoviteje dosegli zastavljene cilje. Potrebno se je samo vpisati na strani, oblikovati svoj profil in telovadba se lahko začne.

Vsak mesec več kot 100 novih vadb

Spletna telovadnica Varuh zdravja nudi širok nabor vadb, ki iz dneva v dan še raste, saj trenerji pridno pripravljajo in snemajo vedno nove vadbe. Izbirati je mogoče med aerobiko, različnimi funkcionalnimi vadbami, jogo in pilatesom. Vse vadbe so seveda v slovenskem jeziku in pripravljene tako, da jim lahko sledijo tudi tisti, ki morda še nimajo prav veliko izkušenj z vodenimi vadbami. Posebej so označene vadbe, ki so primerne tudi za starejše in gibalno ovirane.

Doma, v pisarni ali parku

Z Varuhom zdravja je torej mogoče v svojem tempu telovaditi kjerkoli in kadarkoli in pri tem seveda uživati. Spletna telovadnica Varuh zdravja je odprta 24 ur na dan, vsak dan. Za vadbe z Varuhom zdravja ni potrebno imeti nobene posebne športne opreme, le malo prostora ter računalnik, tablico ali pametni telefon z internetno povezavo.

Vabimo vas, da vstopite v spletno telovadnico Varuh zdravja za vsakogar in trenirate brezplačno na spletnem naslovu 

www.varuhzdravja.si.

Nazaj na Izjave