Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Varuh zdravja predstavlja novost, Zavarovanje za male živali

Z novim zavarovanjem Varuha zdravja, Vzajemne, Zavarovanjem za male živali, lahko lastniki štirinožnih ljubljenčkov poskrbijo za njihovo zdravje ter si zagotovijo kritje veterinarskih storitev v primeru nezgode ali bolezni, asistenčno storitev veterinarski posvet na daljavo Vet posvet, kritje odgovornosti in pravno zaščito lastnika male živali. Omogočeno je tudi dodatno kritje za primer pogina male živali. 

Varuh zdravja, Vzajemna, s tem novim zavarovalnim produktom vstopa tudi na trg premoženjskih zavarovanj. Zavarovanje za male živali je namenjeno zavarovancem, lastnikom psa ali mačka, ki se s sklenitvijo želijo izogniti visokim stroškom veterinarskih storitev in hkrati poskrbeti za svoje premoženje, če so npr. zaradi ugriza psa proti zavarovancu uveljavljeni odškodninski zahtevki zaradi odgovornosti, in pravno zaščito, za katero bo kot sozavarovalnica poskrbel ARAG. 

Lastniki malih živali (psov in mačk) lahko izbirajo med tremi paketi, ki se med seboj razlikujejo v obsegu kritja veterinarskih storitev, višini zavarovalnih vsot posameznih kritij in soudeležbe. Paket S Zavarovanja za male živali krije veterinarske storitve v primeru nezgode, paket M poleg nezgode krije tudi veterinarske storitve v primeru bolezni, paket XL pa poleg veterinarskih storitev v primeru bolezni in nezgode krije tudi veterinarske storitve za ortopedijo in raka. Paket S nima soudeležbe, paketa M in XL pa imata 15-odstotno soudeležbo, poleg tega pa premija ni odvisna od starosti ljubljenčka. Vsem paketom se lahko priključi dodatno kritje za primer pogina. Zavarovanje se sklene za obdobje enega leta z avtomatskim podaljševanjem.

Posebna prednost Zavarovanja za male živali je edinstvena možnost veterinarskega posveta na daljavo Vet posvet, ki jo Vzajemna na trgu ponuja prva. Vet posvet lastniku male živali omogoča, da se z veterinarjem posvetuje na daljavo, ko je v dvomih glede resnosti težav svojega ljubljenčka.

Z Zavarovanjem za male živali Varuh zdravja, Vzajemna, strankam omogoča, da poskrbijo za zdravje vseh družinskih članov, tudi svojih štirinožnih prijateljev.

»Vzajemna je varuh zdravja, ki celovito poskrbi za preventivo in zdravje vseh generacij. Starejšim od 65 let smo že do sedaj nudili posebno pozornost ter jim kot edini na trgu omogočali sklenitev doživljenjskega nezgodnega zavarovanja, prilagojenega starejšim, in sklenitev zavarovanja Specialisti Senior za hiter dostop do specialističnih zdravstvenih storitev. Z vstopom v lastništvo Centra Celostne Oskrbe bomo v sodelovanju s partnerjem, ki deli našo vizijo in vrednote, lahko starejši generaciji zagotovili kakovostne, celovite in cenovno dostopne storitve zdravstvene oskrbe in pomoči na domu,« je povedal predsednik uprave Vzajemne Aleš Mikeln, MBA, in ob tem izpostavil: »Tako bomo pomagali izboljšati kakovost življenja generacije, ki z naraščanjem deleža prebivalstva nad 65 let počasi postaja osrednji del naše družbe. S CCO smo zaradi njihovih večletnih izkušenj na področju izvajanja zdravstveno-terapevtskih storitev na domu in multidisciplinarne ekipe že sodelovali in vesel sem, da začenjamo skupno zgodbo, katere rdeča nit bo individualni pristop k obravnavi vsakega posameznika.« 

39 Varuh2022 Dogcat Print 1130 Cmyk
Nazaj na Izjave