Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Zakaj izbrati počitnice na jadrnici?

Ker ponuja popolno svobodo!

Jadranje daje neizmeren občutek svobode, omogoča prijetna doživetja in pobeg iz vsakdanjih rutin, in to bolj kot katerokoli drugo počitnikovanje. Pot lahko načrtujete povsem sami in jo tudi v celoti uresničite, le domišljiji prepustite, da jo vodijo neomejene možnosti potovanja po morju, vključno z raziskovanjem najbolj spektakularnih krajev. In kar je pomembno, tudi velika mera udobja in varnosti pri tem ne izostaneta.

Ker je cenovno dostopno!

Preživljanje prostih dni ali počitnic na jadrnici, ki je bilo še nedolgo tega rezervirano le za redke izbrance, se je z možnostjo najema plovil cenovno močno približalo klasični hotelski ali apartmajski ponudbi in tako postalo dosegljivo vsem tistim ljubiteljem morja, ki si želijo drugačnih, pristnejših doživetij.

Ker je primerno tudi za popolne začetnike!

Najem jadrnice je primeren za vsakogar. Čeprav je običajno, da ima vsaj eden izmed članov posadke predhodne jadralske izkušnje in vsa potrebna dovoljenja za plovbo, je barko mogoče najeti tudi takrat, ko takšne osebe med posadko ni. V tem primeru je namreč mogoče najeti izkušenega, profesionalnega kapitana – skiperja, ki bo ves čas, lahko pa tudi zgolj posamezne dni, ob upoštevanju vseh vaših želja skrbel za varno plovbo.

Resizedimage600400 Popolna Svoboda 2

Ker si vedno v prvi vrsti, z najboljšim razgledom!

Kje drugje kot na barki lahko doživite sončni zahod vsak dan na drugem mestu, a le korak od morja?
Ne glede na to ali želite obiskovati obalna mesta, s polno zabave, preživeti večino svojega časa na odprtem morju ali pa preživljati počitnice v samotnih zalivih, vedno ste v središču dogajanja. Odločitev je le vaša.

Ker nudi zasebnost in hkrati spodbuja druženje!

Iskanje miru v krogu družine, brez množic in stresa, »party boat« s prijatelji ali »teambuilding« s sodelavci? S pravo izbiro plovila to ni več nikakršno vprašanje. Čeravno so vse barke s prostorom bolj ali manj omejene, odvisno od izvedbe trupa in njegove dolžine, imajo vse dovolj prostora za posadko in skupno druženje, v kabinah pa vsakemu omogočajo popolno zasebnost.

Resizedimage600400 Druzenje

Ker sam odločaš: aktivnost ali počitek!

Ste jadralski navdušenec, iščete pomorsko avanturo? Jadrnica je prava za vas! Morda pa iščete le udobno počitnikovanje za družino in prijatelje, z veliko možnosti plavanja v neokrnjenih zalivih, raziskovanjem sveta pod gladino ali drugih zabavnih aktivnosti? Tudi v tem primeru je jadrnica prava izbira!

Ker omogoča raziskovanja!

Najem barke je najboljša odločitev za pobeg iz vrveža vsakdanjega življenja in prava vstopnica k dogodivščinam odkrivanja neznanih krajev. Morda oddaljenih otočij ali pa območij z ladijskimi in letalskimi razbitinami - ostanki svetovnih vojn, h katerim se želite potapljati? Morda želite odkrivati podmorski živi svet? Obiskovati naravne znamenitosti, srednjeveška mestna jedra in trdnjave ter poletne festivale? Jadrajte in doživite!

Popolna Svoboda
Nazaj na Nasveti