Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Varuh zdravja z novim Covid zavarovanjem

Epidemija covida-19, s katero se v Sloveniji spopadamo že skoraj eno leto, pušča svoje sledi na več ravneh v družbi in življenjih posameznikov. Da bi se v vsakodnevnem življenju lažje spoprijeli s finančnimi posledicami morebitnega hujšega poteka bolezni, so pri Varuhu zdravja, Vzajemni, oblikovali novo zdravstveno zavarovanje, imenovano COVID.

Zavarovanje COVID kot samostojno zdravstveno zavarovanje je novost na slovenskem zavarovalniškem trgu. Zavarovancu, ki je zaradi težjega poteka bolezni covid-19 hospitaliziran in intenzivno zdravljen, je zagotovljeno izplačilo zavarovalne vsote v višini 2.000 evrov. Poleg tega zavarovanje vključuje neomejeno uporabo storitve Dr. Posvet za obdobje enega leta. Gre za storitev, ki omogoča pogovor z zdravnikom prek aplikacij za klepet 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Pri Varuhu zdravja je Zavarovanje COVID na voljo zavarovancem, ki imajo pri njih že sklenjena določena zavarovanja. Zavarovanec izplačano zavarovalnino porabi po svoji želji, in sicer si lahko zagotovi dodatne zdravstvene storitve, nego na domu ali pokrije izpad prihodkov zaradi bolniške odsotnosti ipd. Letna premija za zavarovanje, ki ga lahko sklenejo osebe med 18. in 65. letom starosti, znaša 23,44 evrov, mesečna pa 1,95 evrov.

Dodatna ugodnost za stranke, ki sklenejo Zavarovanje COVID , je vavčer za nižje plačilo samoplačniškega testiranja za covid-19 s testom PCR, ki ga je možno opraviti pri enem izmed njihovih pogodbenih izvajalcev. 

Zavarovanje Covid2
Nazaj na Izjave