Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Kaj je poslanstvo programa NE-ODVISEN.SI?

Neodvisen Si Aktivnosti

Celosten program NE-ODVISEN.SI sooča mladostnike vseh starostnih pasov in odrasle s pojavi najrazličnejših kemičnih in nekemičnih zasvojenosti.

Vabi k sprejemanju zdravih odzivov na zaplete odraščanja in v oblikovanje sicer kompleksne, toda uravnovešene osebnosti.

Program odpira vrata medgeneracijskim stikom in premisleku o odgovornem ter usklajenem starševstvu ob hkratnem postavljanju trdnih vzgojnih postavk.

Namen in cilj programa je ozaveščati širšo javnost:

  • o različnih pasteh zasvojenosti
  • o pomoči zoper njih
  • o zdravem življenju

Več o programu

Neodvisen.tv

Novembra 2022 je vseslovenski družbeno odgovorni program Neodvisen.si zagnal novo platformo, Neodvisen.tv, na kateri ponuja avtorske oddaje, ki jih pripravljajo izjemni slovenski strokovnjaki. Rdeča nit platforme je opolnomočenje javnosti za prepoznavanje znakov in boj proti kemičnim in nekemičnim odvisnostim, ponudi pa tudi širši pogled na sodobno življenje in mesto posameznika v njem. Vsebine na platformi, ki jih lahko gledalci spremljajo na telefonih, tablicah, računalnikih in televizijah.

Obiščite Neodvisen.tv.


Nazaj na Novice in aktivnosti