Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Nagrajenci Nagradne igre »S Škisove tržnice na Sziget«

Nagradna igra je potekala dne 11. 5. 2023, in sicer v času trajanja prireditve »Škisova tržnica 2023«, ki je bila izvedena na zelenici Kardeljeve ploščadi v Ljubljani.

V nagradni igri so lahko sodelovale fizične osebe, stare od 18 do 30 let s pravilno izpolnitvijo spletnega obrazca, na katerega so zapisale zahtevane podatke in podale soglasje za neposredno trženje. 

Pogoje nagradne igre najdete TUKAJ

Nagrado:
2x eno-dnevna vstopnica za glasbeni festival »Sziget Festival« v Budimpešti, Madžarska, za petek 11. 8. 2023

Prejme:
Simona Purkat

Nagrajenka bo o nagradi in pogojih za prevzem le-te obveščena po e-pošti, in sicer najkasneje do 16. 5. 2023. Če se nagrajenka na obvestilo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bo odzvala v roku 3 dni od dneva prejema obvestila (tj. ne bo odgovorila na e-sporočilo Vzajemne, da nagrado prevzema), ji pravica do nagrade zapade.

Nagrajenki čestitamo, vsem sodelujočim pa se zahvaljujemo za sodelovanje in vabimo, da srečo preizkusite tudi v glavni nagradni igri Osvoji nepozabno izkušnjo s frendi na Szigetu!

Nazaj na Novice in aktivnosti