Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Nagradna igra veseli december

V nagradni igri lahko udeleženci sodelujejo z objavo komentarja s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje pod objavo nagradne igre na Facebook strani Varuha zdravja, Vzajemne.

Zaposleni v Vzajemni, njihovi ožji družinski člani ter zaposleni v vseh podjetjih, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

Nagradni sklad:

1. nagrada: brezžični zvočnik z integrirano brezžično polnilno ploščo XD Collection, 

2. nagrada: toaletna torbica, 

3. nagrada: večnamenski športni šal,

4. nagrada: ovitek za telefon, 

5. nagrada: vaza in

6., 7., 8., 9., ter 10. nagrada: knjiga Le Vida društva Humanitarček, v kateri so združeni recepti starostnikov.

Sklenjena zavarovalna pogodba oziroma sklenitev zavarovalne pogodbe pri Vzajemni ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. V žrebanje nagrad se uvrstijo vse osebe, ki pravočasno oddajo komentar. Pri ponavljajočih se odgovorih, ki jih odda ista oseba, bo v žrebanju upoštevan samo en (1) pravočasno oddan komentar, ostali komentarji bodo izločeni. Posameznik lahko dobi samo eno (1) nagrado.

Podeljevanje nagrad:

Žrebanje bo potekalo v torek, 27. 12. 2022, v prostorih Vzajemne. Nagrajenec bo izmed vseh, ki bodo pravočasno oddali komentar, izbran z elektronskim žrebom.

Žrebanje bo spremljala dvo- (2) članska komisija, ki jo bo imenoval skrbnik spletnega družbenega omrežja Facebook.

Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrad:

Nagrajenec bo o nagradah in pogojih za prevzem nagrade obveščen prek neposrednega sporočila na spletnem družbenem omrežju Facebook, in sicer najpozneje do srede, 28. 12. 2022. 

Nazaj na Novice in aktivnosti