Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Energija plus in Vzajemna

Posebna ugodnost – paket brezplačnega nezgodnega zavarovanja za eno leto pri Vzajemni. 

Za kupce Energije plus (to so fizične osebe, ki pri Energiji plus kupujejo električno energijo in/ali zemeljski plin) smo pripravili posebno ugodnost – paket brezplačnega nezgodnega zavarovanja za eno leto. Ugodnost velja za nove gospodinjske kupce, ki bodo v času trajanja akcije z Energijo plus sklenili pogodbo o prodaji in nakupu električne energije in/ali zemeljskega plina za gospodinjske kupce. Ugodnost je namenjena tudi obstoječim kupcem in članom lojalnostnega programa Moj PLUS. 

POSEBNA UGODNOST

Posebna ponudba vsebuje: paket letnega nezgodnega zavarovanja

Tabela 1: PREGLED ZAVAROVALNIH KRITIJ BREZPLAČNEGA NEZGODNEGA ZAVAROVANJA


Nezgodna smrt Trajna invalidnost zaradi nezgode (do) Izplačilo v primeru 100 % trajne invalidnosti zaradi nezgode Bolnišnično nadomestilo (na noč) Enkratno nadomestilo za bolnišnično zdravljenje Nezgodna renta (mesečna renta za dobo 10 let)
3.500 EUR 7.000 EUR 14.000 EUR 5 EUR 220 EUR 50 EUR

Več o zavarovanju, kritjih in pogojih izplačil je navedeno v splošnih pogojih SP-KNE-15, pri čemer za omenjeni paket ne velja zgornja starostna omejitev.

POSEBNA UGODNOST ZA DRUŽINSKE ČLANE

Družinski člani kupcev električne energije in/ali zemeljskega plina (partner in otroci, starejši od 14 let) lahko sklenejo paket individualnega nezgodnega zavarovanja z 20% popustom in skladno s Tabelo 2. Popust velja za ves čas trajanja police.

Popust družinski člani uveljavljajo z odrezkom računa za elektriko ali zemeljski plin, ki ga predložijo v poslovalnici Vzajemne komercialistu na vpogled ob sklenitvi.

Sklenitev tega paketa je mogoča izključno v poslovalnicah Vzajemne do konca junija 2020.

Tabela 2: PREGLED ZAVAROVALNIH KRITIJ IN ZAVAROVALNIH VSOT - ZA DRUŽINSKE ČLANE

Nezgodna smrt Trajna invalidnost zaradi nezgode (do) Izplačilo v primeru 100 % trajne invalidnosti zaradi nezgode Enkratno nadomestilo za bolnišnično zdravljenje Nezgodna renta (mesečna renta za dobo 10 let) Letna premija
3.500 EUR 7.000 EUR 14.000 EUR 220 EUR 50 EUR 31,53 EUR

V letni premiji je obračunan 8,5 % davek od prometa zavarovalnih poslov. V letni premiji je upoštevan 20 % popust in 3 % popust na letno plačilo premije.

Več o zavarovanju, kritjih in pogojih izplačil je navedeno v splošnih pogojih SP-NE-16.

Več o programu MOJ PLUS preverite tukaj

Za več informacij o akciji preberite Posebne pogoje akcije »Zavarovanje za kupce«, ki so objavljeni na spletni strani Energije plus d.o.o. www.energijaplus.si ali pokličite na 080 21 15.

Nazaj na Novice in aktivnosti