Windsurf trgovina Recharge

Termin ponudbe:
01.07.2021 - 30.06.2023

Logo recharge

Recharge d.o.o.

Vojke Šmuc 5
6000 Koper

+386 (0)40 240 922
info@recharge.si

https://www.recharge.si/

Člani programa zvestobe Varuh zdravja lahko v spletni trgovini Recharge.si koristite naslednje ugodnosti:

  • 10% popust na vse izdelke v spletni trgovini Recharge. Za popust vpišite kodo: RD10EOUI

Za koriščenje ugodnosti uporabite promocijsko kodo napisano zgoraj. Ponudba velja do vključno 31. 01. 2021. Popusti se med seboj ne seštevajo in veljajo na izdelke po redni ceni.

Kupujete lahko 24h na dan iz udobja domačega naslanjača na www.recharge.si.

V spletni trgovini Recharge najdete vse artikle, ki jih potrebujete za zabavo ali rekreacijo na vodi, pa tudi za užitke na kopnem. Naša ponudba skrbno izbranih produktov zajema vse od profesionalne do rekreativne windsurf opreme, SUP-ov, skate-ov, balance board-ov, do tehničnih in lifestyle oblačil. Sodelujemo s svetovno priznanimi blagovnimi znamkami kot so Billabong, Patrik Boards, Unifiber, Prolimit, Ezzy Sails, in drugimi, ker smo pa tudi sami pravi morski navdušenci, neprestano spremljamo novosti na področju windsurfa in druge opreme za zabavo na morju. Le tako lahko tudi za vas najdemo najbolj primeren kos opreme – točno tak, kot ga potrebujete za kar največ užitka na vodi in za najboljše polnjenje življenjskih baterij.

Zakaj Recharge?

V današnjem ponorelem svetu, kjer se vse dogaja (pre)hitro, večini ljudi zmanjkuje časa in energije – sploh zase. Ravno zato je ključnega pomena, da si napolnimo naše življenjske baterije. Kako? Po mnenju večine psihologov to najbolje počnemo takrat, ko se ukvarjamo z aktivnostjo, ki nam ne dovoli, da bi razmišljali o ničemer drugem kot o trenutku tukaj in zdaj. Pri jadranju na deski, ki ga raje poimenujemo kar windsurf, je to še kako prisotno! In ravno takrat poteka polnjenje – RECHARGE.


Več o pogojih uveljavljanja ugodnosti Varuh zdravja najdete tukaj.


Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.