Kineziolog Blaž Brenčič

Termin ponudbe:
05.05.2023 - 31.12.2023

Člani programe zvestobe Varuh zdravja lahko izkoristite 15% popust na kineziološko vadbo v mali skupini 4-6 oseb, ki jo pripravlja Blaž Brenčič, mag. kineziologije. Vadba v skupini je individualno prilagojena vsakemu posamezniku, glede na njegove cilje in potrebe. Urnik in ostale informacije so dostopne na strank www.kineziologblaz.si

Kako uveljavite popust?

Prijavite se na vadbe in pokažite kartico Varuh zdravja. S tem se vam prizna 15% popust.

Popust velja na redno ceno programa. Ponudba velja do vključno 31. 12. 2023. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Kdo je Blaž Brenčič

Blaž je magister kineziologije in trener. Namen, ki ga zasleduje, je približati vadbo vsakomur in tako pomagati ljudem do boljšega počutja, izboljšanja sposobnosti in odprave bolečin ter s tem do bolj kvalitetnega življenja. Deluje na 3 področjih in sicer rehabilitaciji poškodb, osebnem trenerstvu in kondicijski pripravi športnikov.

Sodeluje s številnimi športniki, podjetniki in rekreativci pri programih telesne priprave ter optimizacije sklepov. Specializiran je za vadbo po poškodbah in bolečinah.

Verjame v trdo delo, disciplino in znanost. Pri svojem delu je neizprosno natančen in metodičen, kar ga loči od preostalih trenerjev.

Blaževo poslanstvo je, da vsakomur pomaga z najbolj delujočimi rešitvami na področju telesne priprave ter zdravljenja poškodb in bolečin, kar lahko podpre z bogatimi izkušnjami, uspešnimi praksami dela in investiranjem v lastno znanje in posledično vaše rezultate.


Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.